HydePark - Tomek Adamek nowym i starym mistrzem WBC
k-mart - Nie 08 Paź, 2006 Temat postu: Tomek Adamek nowym i starym mistrzem WBC Aaaach, co za piekna walka!!!! Przez 12 rund Tomek oraz rywal Paul Briggs (AUS) utrzymywali tempo ktore zwykle inni trzymaja przez pare rund!
Wielkie gratki, oby tak dalej! :564: Z 31 walk 31 wygranych, chyba 20 przez K.O.
Takich bokserow jak Tomek wlasnie brakuje w dzisiejszym cyrku, ktorzy boksuja sercem!
Dariano - Nie 08 Paź, 2006
Szczerze powiem ze siedzialem jak na szpilkach jak oglaszali wynik myslalem ze bedzie remis. Jednak to jest plus byca mistrzem ze pretendent do tytulu musi pokonac mistrza i to znacznie walka byla ostra i wyrownana widac ze adamkowi nie lezy brigs. Gratuluje obronienia tytulu i mam nadzieje ze jeszcze duzo pokaze
saxorulez - Nie 08 Paź, 2006
jeah.. dobrze. Gratulacje dla Tomka.
ponoć drugi Polak się nie popisał..?
strick - Nie 08 Paź, 2006
Brawo Tomek!
Adamek wyprowadził 986 a 272 doszły celu
Zegan przegrał na punkty po 12 rundach
27% celnosci... lipa. Moge sie z nim trzaskać
Wiecie kto jest promotorem Adamka? Don King! Nie spodziewałem sie, że jakiś polak sie do niego dostanie!
pcs - Nie 08 Paź, 2006
Przeciez Golota tez byl u Kinga, i z tego co wiem to ma jeszcze kogos.
Dariano - Nie 08 Paź, 2006
strick napisał/a: | Wiecie kto jest promotorem Adamka? Don King! Nie spodziewałem sie, że jakiś polak sie do niego dostanie! |
Tak zgadza sie. Ale to nie pierwszy polak u kinga Golota do walki o mistrzostwo swiata (ta ostatnia) jego tez startowal z spod skrzydla Kinga. Grzegorz Proksa chyba ale tu nie jestem na 100% pewien
Poza tym King to chujograjca Adamek mu zalozyl sprawe o utrudnianie wykonywania jego zawodu nie wiem jak to teraz wyglada ale chyba doszli do porozumienia.
[ Dodano: Nie 08 Paź, 2006 ]
o Ziom pcs mnie wyprzedzil
To nie wiedziałem ze on taki! O Gołocie wiedziałem ale tylko o ostatniej walce, myślałem że to mały epizod!
Don King jest PIMPEM świata boksu on mówi kto wygrywa kto przegrywa... mam wrażenie że to taki typ człowiek który nei liczy się z zawodnikami - zapewne nie wypowie nawet nazwiska naszego chłopaka bo go nie pamięta..
z drugiej strony jak nei jesteś u Kinga jesteś nikim...
to są tylko moje włąsne domysły
|
|
|