michool_vt - Pią 28 Sie, 2015 Temat postu: "Gupie" pomysły na furęhothecz przez pare lat istnienia rozwiązał wiele dylematów. okupione oczywiście to było trudnymi dyskusjami, których nie wszyscy dali rade przeżyć
ale dla potomnych zostawimy wiele, wystarczy parę skrótów : yaris ts, 328, octavia tsi, Ułęż itp można tu znaleźć odpowiedź na wszystkie pytania motoryzacyjne i zarazem na żadne
wracając do tematu.. nie wiem jak u Was, ale u mnie to jest ciągła wewnętrzna walka. Jakie auto następne przytulić (chyba jeszcze się nie poddałem), pomysłów na auto które właściwie jest mi do niczego nie potrzebny jest conajmniej parenaście, myśle o tym chyba codziennie i tak sie w tym wszystkim mieszam, że nic nie kupuje....
pewnie nie było by problemu gdybym nie sprzedał mx5, ale jakoś był nadmiar aut w domu i dziwnym trafem ona wypadła...
jakie Wy macie koncepcje na fure?
nie mówie tu o marzeniach, tylko o grzmotach za rozsądny chajs
może coś ciekawego podrzucicie pod co można się koniować na zbliżającą zimę
ja np.
rx8 + k20
200sx s14
z4
Anonymous - Pią 28 Sie, 2015 Punto 2 1.2 16V i Speca S-worksa na Dura Ace Di2
PGmaster - Pią 28 Sie, 2015 E36 + 2JZ dodge - Pią 28 Sie, 2015 golf 1 vr6+turbo Kamill - Pią 28 Sie, 2015 Ja ostatnio poszedłem we wszystko bezkompromisowo. Jak do upalania to mam mocne rwd. Jak kombi to najwieksze w automacie cielaku i w huj wygodne. Jak na miasto to najmniejsze tez coś tam się znajdzie malolitrazowego z najniższego segmentu. Wiec motoryzacyjne jestem spełniony, co kiedyś wydawało mi się nieprawdopodobne.
Może bym jakiegoś subaraka do bujaki kiedyś przytulił jak znudzi mi się upalanie e36, ale pewnie znowu bym zaczął modzic, wiec prędzej jakiejś s3 którego nie ma sensu grzebać na zakręty.
Brakuje mi auta którym mógł bym sobie latać po autostradach 200+ bez obawień tak żeby polatać po Europie w szybszym tempie w komforcie i na prędkości a takie 10letnie s3 chyba dało by radę.Sibu - Pią 28 Sie, 2015 Lexus IS 300 z seryjnym 2JZ-GEAnonymous - Pią 28 Sie, 2015 mx5,tylko co do tego zeby to jechalo to nie wiemKarQ - Sob 29 Sie, 2015 Ja bym wszedł w jakiegoś czterolapa z racji zbliżającego się okresu jesienno-wiosennego, albo w jakiegoś klasyka do bujaki.was79 - Sob 29 Sie, 2015 Do kolekcji: fiat 500 (ten pierwszy) i zglebiony stary vw np. jetta albo golf I.Janusz - Sob 29 Sie, 2015 m3 e36 brałbym jak rolnik dopłaty !!
seryjne 200 sx to straszne tapczany, rx8 mozna kupić teraz w "śmiesznym" hajsie, ale łatwo szybko podwoić inwestycjewas79 - Nie 30 Sie, 2015 Gdyby ktoś chciał kupić wycackanego rx to wiem, kto ma B-Rey - Nie 30 Sie, 2015
Janusz napisał/a:
m3 e36 brałbym jak rolnik dopłaty !!
M3 E36 3.2 sedan i już więcej nic nie chcę antoś - Nie 30 Sie, 2015 Ja miałem okazję kilka dni pojeździć E36 m3 to byłem zauroczony, ale jednak to stary ciapek do codziennej jazdy, a stać mnie obecnie tylko na jedno auto. Ostatnio choruję na M3 e46 w manualu, które można czasami kupić w przyzwoitej cenie, ale wizja wymiany tarcz hamulcowych i klocków z przodu za 2 tysiące i innych podobnych wydatków skutecznie mnie studzi. I tak właśnie dalej jeżdżę S3.Bonczek - Nie 30 Sie, 2015 Jakiegoś Merca wybierz B-Rey - Nie 30 Sie, 2015 To mu powiedz gdzie dokładnie ciufcia stoi