HydePark - Prośba o pomoc w odzyskaniu danych
Walle - Nie 13 Wrz, 2015 Temat postu: Prośba o pomoc w odzyskaniu danych Siema,
wiem, że na forum jest wielu łebskich gości. Szwagier przeinstalowywał mi system w laptopie, gdzie (o moja głupoto!) miałem zdjęcia z kilku lat. Nie, nie miałem kopii na dysku zewnętrznym. Zdjęcia bardzo, bardzo dla mnie ważne. Bliskie mi osoby, niepowtarzalne sytuacje....
Czy ktoś z Was jest w stanie pomóc mi odzyskać folder ze zdjęciami? Oczywiście mogę za to zapłacić....
Z góry dziękuję.
Pozdro
Łukasz
Sibu - Nie 13 Wrz, 2015
Mała rada: przede wszystkim nie korzystaj wcale z tego dysku, jeżeli chcesz coś odzyskać. Można to zrobić samemu tylko trzeba mieć drugi dysk/nośnik z systemem. Program "GetDataBack for NTFS" powinien sobie poradzić, jeżeli nie było dużo majstrowane na partycji ze zdjęciami.
Chloru - Nie 13 Wrz, 2015
Spytaj szwagra czy formatować coś. Może tylko zmienił nazwę konta i zdjęcia są dalej na dysku. Jeżeli nie to patrz na to co napisał Sibu.
rasta - Pon 14 Wrz, 2015
I na przyszłość naucz się korzystać z chmury.
rasta - Pon 14 Wrz, 2015
I na przyszłość naucz się korzystać z chmury.
Chloru - Pon 14 Wrz, 2015
Najlepiej 2 chmur!
Walle - Wto 15 Wrz, 2015
taak, mądry Polak po szkodzie....
rasta - Wto 15 Wrz, 2015
21 wiek mamy, a ddk twardy zawsze wcześniej czy później padnie. Ja ważne dane mam na zduplikowane na 3 dyski + 2 chmury na foty tak jął Chlotu zalecił tym bardziej, że Google nie ma limitu miejsca teraz na zdjęcia.
Kamill - Wto 15 Wrz, 2015
Kenet - Wto 15 Wrz, 2015
rasta - Czw 17 Wrz, 2015
|
|
|