Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Evo X wawa Pewne od znajomego.
Kamill - Wto 15 Wrz, 2015 Temat postu: Evo X wawa Pewne od znajomego.Pewne Evo X. Kolega siedzi aktualnie w Holandii na kontrakcie a auto stoi w wawie i się marnuje. Auto nie upalanie.
http://otomoto.pl/oferta/...l-ID6yaTwN.htmlkaroluPL - Wto 15 Wrz, 2015 fajne i ładnie wyposażone.
ale… awaryjność tych skrzyń to dramat, a szkoda, bo zmieniają biegi fajnie, do pierwszego zgrzytuKamill - Wto 15 Wrz, 2015 Dlatego tu jest chłodnica z czujnikami j wentylatorami która podobno załatwia sprawę.Anonymous - Śro 16 Wrz, 2015
karoluPL napisał/a:
fajne i ładnie wyposażone.
ale… awaryjność tych skrzyń to dramat, a szkoda, bo zmieniają biegi fajnie, do pierwszego zgrzytu
Jak ktoś robi program to musi się z tym liczyć Tomcat - Śro 16 Wrz, 2015 Też słyszałem, że z tą chłodnicą skrzynia nie sprawia problemów nawet po remapie. Natomiast bez... To tylko kwestia czasu.karoluPL - Śro 16 Wrz, 2015 I bez programu z tą skrzynią jest tak jak Tomcat pisze, że sie może rozpaść w najmniej oczekiwanym momencie.
A jak z tą chłodnicą jest ? no nie wiem, chwile takim pojeździłem z 400 konnym programem, to różnica w napędzaniu się przepaść między 5MT, ale skrzynia już dwa razy sie posypała w nim..
A w 5MT co ujeżdzam jest tylko zmieniony jakiś tam bolec w skrzyni na mocniejszy z 9MR, mocniejsze sprzęgło i 420 konia chodzi i nie wybrzydza, tylko czasem zaśmierdzi Tomcat - Czw 17 Wrz, 2015
karoluPL napisał/a:
A w 5MT co ujeżdzam jest tylko zmieniony jakiś tam bolec w skrzyni na mocniejszy z 9MR, mocniejsze sprzęgło i 420 konia chodzi i nie wybrzydza, tylko czasem zaśmierdzi
Jak ruszasz ze świateł z łututututu, to musi zaśmierdzieć Gotti - Pon 21 Wrz, 2015
karoluPL napisał/a:
I bez programu z tą skrzynią jest tak jak Tomcat pisze, że sie może rozpaść w najmniej oczekiwanym momencie.
A jak z tą chłodnicą jest ? no nie wiem, chwile takim pojeździłem z 400 konnym programem, to różnica w napędzaniu się przepaść między 5MT, ale skrzynia już dwa razy sie posypała w nim..
A w 5MT co ujeżdzam jest tylko zmieniony jakiś tam bolec w skrzyni na mocniejszy z 9MR, mocniejsze sprzęgło i 420 konia chodzi i nie wybrzydza, tylko czasem zaśmierdzi
To nie bolec w skrzyni tylko wysprzęglik. W 10tce jest.... Platstikowy.kaziu1985pn - Pon 21 Wrz, 2015
Gotti napisał/a:
W 10tce jest.... Platstikowy.
no to sa jakies jaja chyba karoluPL - Wto 22 Wrz, 2015 Gotti, nie róbmy z siebie jaj, nie powiedziałbym na wysprzęglik 'jakiś tam bolec'
w sumie to w wielu samochodach jest plastikowy wysprzęglik, co nie zmienia faktu, ze w samym evo X to troche "bul" ale o dziwo nie wybuchł jeszcze Kamill - Pon 30 Lis, 2015 UpBarejka - Pon 30 Lis, 2015 bioreKamill - Pon 30 Lis, 2015