saxorulez - Śro 11 Paź, 2006 Temat postu: Super PartiaNIe ma to jak...
http://video.google.pl/vi...610290525445518anjas - Śro 11 Paź, 2006 widziałem fragment tego na TVN, ale wersję okrojoną, bez szczęki M - Śro 11 Paź, 2006 Dla reporterów tefałen to jak młyn na wode.
A kobieta starsza byla ostro nawiedzona :550:Jakarti - Śro 11 Paź, 2006 jedna i druga godna uwagi.. jedna lpr a druga rydzyk.. w jakim ja kraju zyje..Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 ale się uśmiałem... pora spierdalać z tego krajuanjas - Śro 11 Paź, 2006 druga nie była Rydzyk, tylko Rydzyka wypominała tej pierwszej...
Ale babcia fajnie zawinęła szczeną. I jeszcze pytała czy będzie w TV.
Ale niestety tacy ludzie też głosują i ich głos jest równy głosowi każdego z nas.Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 powiem więcej więcej takich głosuje niż normalnych M - Śro 11 Paź, 2006
anjas napisał/a:
druga nie była Rydzyk, tylko Rydzyka wypominała tej pierwszej...
Ale babcia fajnie zawinęła szczeną. I jeszcze pytała czy będzie w TV.
Ale niestety tacy ludzie też głosują i ich głos jest równy głosowi każdego z nas.
BO kazdy ma takie same prawa, to sie nazywa - demokracja.
Po drugiej stronie mozna postawic jakiegos skrzywionego lewaka, ktory zaglosuje tak jak spadkobiercy partii nakaza anjas - Śro 11 Paź, 2006 I dlatego demokracja nie jest idealnym systemem... Ale lepszego nikt na razie nie wymyślił.saxorulez - Śro 11 Paź, 2006
eM napisał/a:
ktory zaglosuje tak jak spadkobiercy partii nakaza
masz coś do SLD Jakarti - Śro 11 Paź, 2006 uderz w stol, a nozyce sie odezwa..M - Śro 11 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
eM napisał/a:
ktory zaglosuje tak jak spadkobiercy partii nakaza
masz coś do SLD
A widzisz nie powiedzialem slowa o SLD saxorulez - Śro 11 Paź, 2006 o.. nagonka prawicowa..
czuje sie inwigilowanyVlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 Łukasz ja nawet nie wiem co to jest inwigilacja... coś mi się bardziej z gilami kojaży...
a co do polityki to nie mam żadnego faworyta - powiem więcej wszyscy są dla mnie burakami
Za to lubię prosto mówiącego Wałęse saxorulez - Śro 11 Paź, 2006
Vlodarsky napisał/a:
Za to lubię prosto mówiącego Wałęse
ostatnio troszkę bełkocze - z całym szacunkiem dla jego zasług sprzed 25lat