Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Suzuki Swift 2013
Bonczek - Śro 16 Mar, 2016 Temat postu: [S] Suzuki Swift 2013 Kumpel sprzedaje i u niego też całe info, wóz pewniaczek:
http://allegro.pl/suzuki-...17.html#thumb/7
Ekonomista - Czw 17 Mar, 2016
kurcze, myślałem, że sport brałbym dla laski
was79 - Czw 17 Mar, 2016
Fajne są te sporty. Szkoda jedynie, że nie mają trochę więcej mocy.
Qukie - Czw 17 Mar, 2016
Sporta też bym chętnie brał
Bonku, niech Twój kumpel zamieni na Sporta i doda trochę mocy przed sprzedażą
Swoją droga jak auto mające 'Sport' w nazwie może mieć 8,9s do 100km/h to było nieakceptowalne w 1999r a co dopiero teraz
karoluPL - Czw 17 Mar, 2016
Qukie napisał/a: | Swoją droga jak auto mające 'Sport' w nazwie może mieć 8,9s do 100km/h to było nieakceptowalne w 1999r a co dopiero teraz
|
Potwierdzam. Inna sprawa, ze wcale te samochody się nie prowadzą jak "sport" a ich osiągi w sprincie do setki ani na papierze, ani w rzeczywistości nie zachwycają
no i najgorsze jest to że nawet jak lewą nogą chcesz dohamować a jednocześnie prawą dodać gazu to odcina gaz, a po paru próbach potrafi kontrolkę od ESP zapalić, takie sportowe auto.
Stf - Czw 17 Mar, 2016
Zientarski reklamuje Toyotę jako markę, która najmniej traci na wartości a tu proszę. 3 letni pojazd i tylko ok 15%. ciekawe co w tych swiftach siedzi że tak trzymają wartość.
qbus - Pią 18 Mar, 2016
Qukie napisał/a: |
Swoją droga jak auto mające 'Sport' w nazwie może mieć 8,9s do 100km/h to było nieakceptowalne w 1999r a co dopiero teraz |
Bo wlasnie to jest Sport tylko z nazwy, raz w zyciu jechalem i to jest swift jak kazdy inny.
Ekonomista - Pią 18 Mar, 2016
Serio ten swift jest taki słaby?
2 lata temu jak chcieliśmy wziąć nówkę z salonu to byłem na jeździe testowej i dobrze mi się jeździło. Fakt, że go nie sprawdzałem extremalnie.
|
|
|