Michał - Sob 14 Paź, 2006 Temat postu: LFS -Gramy cos ??No , panowie, gierka darmowa, kupa serwerów, na kazdym sprzecie pozjdzie, gramy cos ?Dariano - Sob 14 Paź, 2006 nie znam tej gry Loko - Sob 14 Paź, 2006 Gramy , a gierka nie do końca darmowa , bo jak chcesz naprawde pozjezdzic to troszke to kosztuje
No ale na demówce spokojnie można pojezdzic, proponuje tradycyjnie, gti po asfalcie na początek
Dariano:
www.liveforspeed.net tam jest do ściagnieciaMichał - Sob 14 Paź, 2006 s2 czy s1 ?? jeszce w s2 nie gralemanjas - Sob 14 Paź, 2006 gierka jest zajebista, ale przydałaby się kiera bo myszką się nie najlepiej gra... Podoba mi się realizm.
To kiedy gramy klubowo?Loko - Sob 14 Paź, 2006
Michał napisał/a:
s2 czy s1 ?? jeszce w s2 nie gralem
s2M - Sob 14 Paź, 2006 S2 panowie s2 ...
nie powiem troche grałem
Kiedy i gdzie? moze dzis wieczorem
Kto map powyzej 512kb/s i ip z puli publicznej zeby serwerek ustawic?anjas - Sob 14 Paź, 2006 Dziś wieczór pasuje!
Wracam z imieninek i mogę pykać. Niestety nie mogę postawić serwera.szymlorek - Sob 14 Paź, 2006 Ja bardzo chętnie, chociaż w LFSa to ja już daaawno nie grałem i pewnie będe na szarym końcu btw to w którą wersję gracie? Mam na dysku jakąś S2_ALPHA styknie? Loko - Sob 14 Paź, 2006
eM napisał/a:
nie powiem troche grałem
Em straszy
Dziś wieczorem moge sie nie wyrobić, zobaczymy jak będzie, ale to nie zależy odemnie wczesnym wieczorem na 100 % będe a puźnym nie wiadomo
[ Dodano: Sob 14 Paź, 2006 ]
S2 patch u to jest teraz aktualna wersjaanjas - Sob 14 Paź, 2006 ja też mam wersję S2_ALPHA_U
właśnie sciągnąłem. Nie grałem w to dośc dawno i prezentuje poziom denno-bagienny.M - Sob 14 Paź, 2006 Ja tez ostatnio gralem i byl poziom "drewno" ale trzeba sobie przypomniec stare triki Dariano - Sob 14 Paź, 2006