HydePark - Bo kocham swoje miasto - fotka z sasiedztwa !! !!
Jakarti - Pon 16 Paź, 2006 Temat postu: Bo kocham swoje miasto - fotka z sasiedztwa !! !!widok od Jakartiego z okna:
Loko - Pon 16 Paź, 2006 No niezły masz panie widok, co ty kurwa w biurowcu jakimś mieszkasz czy co ? saxorulez - Pon 16 Paź, 2006 wow.. Jaka lans...
Moi rodzice mają podobnie z Konstancina tylko dalsza perspektywa.Jakarti - Pon 16 Paź, 2006
Loko napisał/a:
No niezły masz panie widok, co ty motyla noga w biurowcu jakimś mieszkasz czy co ?
mieszkam w bloku.. u nas sa takie duze.. mieszkam na 13 pietrze to czasem korzystam. caly blok ma 19 pieter.. i wyobrazcie sobie - to bedzie HOT - ze jak mialem duuze akwarium.. to jak byla burza to woda sie gibala tak ze 3 - 4 milimetry.. dobrze, nie?
a moim zamierzeniem bylo abyscie Wy wrzucili cos tutaj
nudzilo mi sie, sorry, ze to temat nie o HH saxorulez - Pon 16 Paź, 2006 moj widok...
Jaka mnie natchnął..
1 piętro, budynek 11 piętrowy
jak widać widzę kolejny budynek...
Anonymous - Pon 16 Paź, 2006 najs!
a to moj: budynek 97pietrowy:
oczywiscie zartuje bo nie jestem king kong i nie mieszkam na dachu empire state building ale swoja droga najlepsze zdjecie jakie zrobilem swoja mala cyfrowka...strick - Pon 16 Paź, 2006 No no Jaka, fajne masz widoczki! jak ja bym zrobił zdjęcie z okna to byscie widzieli cmentarz Anonymous - Pon 16 Paź, 2006
strick napisał/a:
No no Jaka, fajne masz widoczki! jak ja bym zrobił zdjęcie z okna to byscie widzieli cmentarz
to w nagrobkach sa okna?gaugan - Wto 17 Paź, 2006 ja cos w klimacie Jimka... taki mialem ostatnio przez tydzien widok w Chicago. 57 pietro..
Jakarti - Wto 17 Paź, 2006 no calkiem milo.. lubie wiezowce i lubie WwaAnonymous - Wto 17 Paź, 2006 w porownaniu z wawka to u nas sa wierzowce ledwo wyzsze od budek z hamburgerami
Jakarti - Wto 17 Paź, 2006 mikson.. ta fotka wyglada jakby byla robiona z mostu..
karton? Anonymous - Wto 17 Paź, 2006 si si siekierap bridgemichool_vt - Wto 17 Paź, 2006 nie bede wam wysylal zdjec lasu tak wiec new york zapodaje
Peter - Wto 17 Paź, 2006 karton pod mostem. hehehe Jakarti