Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] BMW 320d Compact E46
Kenet - Wto 06 Lis, 2018 Temat postu: [S] BMW 320d Compact E46 Kolega sprzedaje swojego Compacta. O ile zazwyczaj ta generacja jest brzydka jak noc to o tym mogę powiedzieć, że jest nawet ładny. Na pewno jest zadbany, sam nim jeździłem, polecam.
Krótki opis:
Cytat: | Jest to model po face liftingu (czerwone lampy tylne, 6-cio biegowa skrzynia, itp.)
Auto jest w fabrycznym m pakiecie zewnętrznym i wewnętrznym, do tego m technik w zawieszeniu. Auto 100% seryjne, bez żadnych udziwnień. Jedyne zmiany w stosunku do serii to:
- matowe alu ramki na zegary (poprzedni właściciel)
- Oryginalna siatka bagażnika wraz z mocowaniami z BMW F30 (poprzedni właściciel)
- audio: wymienione głośniki na Hertz ESK165, wytłumione drzwi matami, wzmacniacz Crunch, zrobione wyjście RCA z radia (poprzedni właściciel)
Stan auta:
- Auto sprawne, z oryginalnym przebiegiem (mam książkę serwisową jeszcze z niemiec, notatki poprzedniego właścciela, oraz swoją książkę przeglądową, którą założyłem osobiście)
- opony lato, stan idealny Toyo T1 Sport 225/45/17
- opony zima na felgach stalowych z ori kołpakami BMW, stan idealny (tylne były kupowane nowe w zeszłym roku)
- zawieszenie bez żadnych luzów
- silnik trzyma fabryczne parametry, brak wycieków
- klapki w kolektorze dolotowym - usunięte
BMW jest świeżo po wymianie oleju i filtrów + separatora odmy (należy go wymieniać co drugą wymianę oleju i teraz był na to czas, więc to zrobiłem) |
Szczegóły w aukcji:
https://www.otomoto.pl/of...html#b05b87ac64
Więcej zdjęć na maila. Nie odpowiadam na maila, nie mam komputera.
Cartoon - Wto 06 Lis, 2018
Kenet - Wto 06 Lis, 2018
Sibu - Wto 06 Lis, 2018
Kulega nie chce sprzedać zimowych kółek luzem? dam pińcet zlotych
Kenet - Wto 06 Lis, 2018
Nie sondze
kosmita - Śro 07 Lis, 2018
Znam tą dziuplę
Coś jest ze mną nie tak, bo mi się podobają te compacty
Sibu - Śro 07 Lis, 2018
Mój kolega ma bardzo podobnego
Miniac - Śro 07 Lis, 2018
kosmita napisał/a: | Znam tą dziuplę
|
4motors
Cytat: | Coś jest ze mną nie tak, bo mi się podobają te compacty |
Wszystko ok. Mi też się podobają BMW bez odwłoku
Kenet - Czw 08 Lis, 2018
Tak to stajnia rajdowo-wyścigowa 4motors, Paweł tam jest pracownikiem.
Żeby to miało normalny przód od e46 to w Mpakiecie by wyglądało naprawdę dobrze.
Cartoon - Czw 08 Lis, 2018
Kenet napisał/a: | Tak to stajnia rajdowo-wyścigowa 4motors, Paweł tam jest pracownikiem.
Żeby to miało normalny przód od e46 to w Mpakiecie by wyglądało naprawdę dobrze. |
gdyby to jeszcze nie było w dieslu
Kenet - Czw 08 Lis, 2018
To jest tylko zaleta w tym przypadku - mało pali, a jakoś się odpycha. Ja chwilowo poruszam się wolnossącym autem w benzynie i to jest dopiero dramat Jeździłem e46 330i w sedanie - nic specjalnego. Więc taki compact z wolnossącym silnikiem innym niż 2,5 to musi być podobnej skali tragedia co mój obecny i30
roj - Czw 08 Lis, 2018
Kenet.... mózg!
Kenet - Czw 08 Lis, 2018
Sibu - Czw 08 Lis, 2018
Ja jestem zawiedziony kompaktem 325, myślałem, że lepiej będzie się to odpychało. Z dołu nie jedzie wcale.
Kenet - Czw 08 Lis, 2018
To jak z windą - kilogramów nie oszukasz #pdk
Tak czy siak - auto się właśnie sprzedało, także jakby ktoś chciał się podszkolić ze sprzedaży kompaktów - zapraszam. Ale ta wiedza nie jest tania
Temat można usunąć.
|
|
|