Bad-i - Sob 21 Paź, 2006 Temat postu: kurw .... znalazlem felgi od Maxii to w warszatcie w warszawie
narazie gosciu znalazl jedna i powiedzial ze skombinuje reszte - cena 300 pln / sztuka a jedna normalnie 2600 - chyba nie wie od czedgo to jest saxorulez - Sob 21 Paź, 2006 jak to wygląda.. poka fotki?k-mart - Sob 21 Paź, 2006 sweet :562:Bad-i - Sob 21 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
jak to wygląda.. poka fotki?
a pron cie bardzo
i to oryginal w 17"ce106 - Sob 21 Paź, 2006 nie zartuj... ma jeszcze jakies inne graty? :)strick - Sob 21 Paź, 2006 No to ładnie! Po tak długich poszukiwaniach! Gratulacje mi - Sob 21 Paź, 2006 ło kurde, co za gość... :546:Bad-i - Nie 22 Paź, 2006 najgorsze jest to ze ta jedna felga lezala jak na smieciach i jak zapytalem czy ma komplet to powiedzial ze gdzies znajdzie (oby znalazl). A to taki warsztat jakbyscie znalezli Veyrona u wulkanizatora na zapleczu k-mart - Nie 22 Paź, 2006
Bad-i napisał/a:
A to taki warsztat jakbyscie znalezli Veyrona u wulkanizatora na zapleczu
hehe, mialem nie tak dawno temu podobny przypadek gdy odkrylem u jakiegos rolnika za stodola sporta 02' po dachu, z elementow karoserii duzo do wymiany (najlepiej druga bude, srodek dobry), ale caly zawias prosty (i to jeszcze gwint KW!!!!), skrzynia nie ruszona a clio 50'000km.
cena: 1000.- chf :okulary:dzik - Nie 22 Paź, 2006 Zbij cene jeszcze
Ja tak kupilem kiedys od zlomiarza glowice od alpiny turbo, dalem cene aluminium ze zlomu + 50%
I drugi kompletny silnik od alpine turbo za 100pln bo powiedzialem ze do pracy dyplomowej musze cos pociac, a on nie wiedzial od jakiego renault to jest i mu polke zawala.k-mart - Nie 22 Paź, 2006
dzik napisał/a:
Zbij cene jeszcze
mysle ze moglby sie zgodzic
dzik napisał/a:
glowice od alpiny turbo
dzik napisał/a:
I drugi kompletny silnik od alpine turbo
a co z tym zrobiles? miales przed gtt alpine??dzik - Pon 23 Paź, 2006
k-mart napisał/a:
dzik napisał/a:
glowice od alpiny turbo
dzik napisał/a:
a co z tym zrobiles? miales przed gtt alpine??
Nie mialem.
Ale przeciez kazdy posiadacz gtt wie ze glowice gtt to zaprojektowal i zrobil jakis turek chyba W alpinach jest zajebista. Troche roboty, trickow i mozna to polaczyc w calosc.k-mart - Pon 23 Paź, 2006
dzik napisał/a:
k-mart napisał/a:
dzik napisał/a:
glowice od alpiny turbo
dzik napisał/a:
a co z tym zrobiles? miales przed gtt alpine??
Nie mialem.
Ale przeciez kazdy posiadacz gtt wie ze glowice gtt to zaprojektowal i zrobil jakis turek chyba W alpinach jest zajebista. Troche roboty, trickow i mozna to polaczyc w calosc.
ja niestety bylem tylko przez pol roku posiadaczem gtt, az padla
ale bardzo milo ja wspominam Bad-i - Czw 26 Paź, 2006 a tutaj taka miniaturka gdzie znalazlem fele - niestety nadal brak potwierdzenia czy bedzie komplet
szymlorek - Czw 26 Paź, 2006 Gratulacje, Clio dopiero będzie ślicznie wyglądało..
:549: mieć takie felgi i nie znać ich wartości, cóż tym lepiej dla Ciebie gdyby gdzieś obok leżały zupełnie przypadkowo COMPOMOTIVE MO albo chociaż OZ F1 4x100 to daj znać zrobimy zakupy grupowe