Anonymous - Nie 22 Paź, 2006 Temat postu: fotoradaryhttp://motoryzacja.interi...ozne,807937,415Rudello - Nie 22 Paź, 2006 plus dla ciebie miskon!
bardzo przydatne info KonradMK - Pon 23 Paź, 2006 Bardzo fajny art. i ciekawe komentarze na forum. Ja od siebie dodam tylko że Srasz Z Miejsca to ćwoki z najmniejszych wsi polskich żyjący na pograniczu minimum socjalnego, z tego powodu łapią ludzi za byle co aby podnieść statystyki i zarobić - płacą im od mandatu. W sobotę moi kumple trafili na Kolską (izba wytrzeźwień) tylko dlatego że spuśicli wpierdol debilowi którzy pod mcdonaldsem na Świętokrzyskiej uderzył jakąś laskę w twarz (jeden ma przez to sprawę w sądzie o pobicie) - Srasz Z Miejsca zawiozła ich na dołek mimo iż nie byli bardzo najebani i mogli o własnych siłach iść do domu i nawet gliniarz z dołka kazał im pisać skargę.strick - Pon 23 Paź, 2006 A u mnie pały wymyśliły nowy sposób! W sobote widziałem chyba fotoradar w Kangoo, otwarli klape i cykali foty!Anonymous - Pon 23 Paź, 2006 wiec teraz ja przyjdzie do ciebie taka fota to zlotym flamastrem autograf i mozesz im wyslac zeby sobie powiesili na scianie Jakarti - Pon 23 Paź, 2006 w Wesolej stoja teraz Straze.. wystawiaja radar przy drodze a sami stoja jakies 50 m dalej.. tyz za BP jesli dobrze pamietam - jadac od Warszawy oczywiscie.strick - Pon 23 Paź, 2006 I tak jeżeli to była Mikołowska straz miejska, to sobie to załatwie, mojego kumpla matka tam pracuje ps - Pią 10 Lis, 2006 OGŁASZAM ALARM DLA MIASTA WARSZAWY!
Policja/straż miejska ma nowe urządzenie - fotoradar zainstalowany w Fabii!
Jadę sobie jak gdyby nigdy nic Wiertniczą w stronę Wilanowa. Przy meczecie nie stoją. Na następnym przystanku nie stoją. Aż tu nagle z zaparkowanej (!) fabii - bang! bang! fleszem po oczach. jakieś 90 km/h na ograniczeniu do 50. Piździec!
PS
Fabia była zaparkowana "pod prąd" - flesz musi mieć wbudowany w atrapę chłodnicy, albo za przednią szybą.strick - Pią 10 Lis, 2006 To miałeś stary pecha...
Trza było się odwdzięczyc i też mu zdjęcie zrobić Loko - Pią 10 Lis, 2006 Kombinują jak mogą byle zarobić. A słyszałem ze mają u was w Warszawie zwiekszać ograniczenai z 50 do 70 i z 70 do 80 wiec moze będzie lepiej strick - Pią 10 Lis, 2006 Warszawa była pierwsza gdzie zmniejszyli do 50 i teraz będą zwiększać :570:Loko - Pią 10 Lis, 2006 Bo teraz matoły do tego co jest od zawsze znane, ze mniejsza prędkość wcale bezpośrednio nie wpływa na zmniejszenie liczby wypadków. Stąd też brak ograniczen na niemieckich autostradach.strick - Pią 10 Lis, 2006
Loko napisał/a:
ograniczen na niemieckich autostradach.
Są ograniczenia, sprzętowe Loko - Pią 10 Lis, 2006 Albo odwagi michool_vt - Pią 10 Lis, 2006
psvts napisał/a:
fotoradar zainstalowany w Fabii!
ładnie sie chłopaki zbroja,
mam szczeście do takich wynalazków i zapewne niedługo dostane zdjecie zrobione z takiego wynalazku...