HH.ORG na Torze - Laguna 2.0 T vs Mondeo TDCI, Accord CTDi, Vectra 3.0 V6 CDTI
Bad-i - Nie 22 Paź, 2006 Temat postu: Laguna 2.0 T vs Mondeo TDCI, Accord CTDi, Vectra 3.0 V6 CDTI tak po krotce, wszystkie kille na Modlinskiej (chyba najlepsze ulica do scigania) - ups przepraszam bo Accorda skillowalem na Jerozolimskich. Jakos tak po sobotnim KJS sie zdenerwowalem i zdjalem znaczki z Laguny. Wracajac do domu spotkalem piekna Vectre na swiatlach, patrze a tutaj ladne wydechy i znaczek CDTI. Tak sie z gosciem przejechalem dwa razy az mnie zapytal co ja tam mam, ja spokojnie odpowiadam ze 1.8 a on ze ma 3.0 V6 w turbo dieslu. Nawet nie wiedzialem ze cos takiego jezdzi, po sprawdzeniu na stronie Opla okazalo sie ze to ma 184 KM ale okolo 9,1 do setki )))
Ogolnie kill wygladal tak ze przy koncu 4 ki mialem dlugosc przewagi
strick - Pon 23 Paź, 2006
Bad-i napisał/a: | Jakos tak po sobotnim KJS sie |
Jeździsz w KJS'ach? Czym, clio?
Myślałem że przy końcu 4 będziesz miał większą przewage, że gruźlik już nie wydoli
Bad-i - Pon 23 Paź, 2006
strick napisał/a: | Bad-i napisał/a: | Jakos tak po sobotnim KJS sie |
Jeździsz w KJS'ach? Czym, clio?
Myślałem że przy końcu 4 będziesz miał większą przewage, że gruźlik już nie wydoli |
Bylem na KJS nagrac kilku zawodnikow (teraz mam szkole jazdy jak jezdzic nie nalezy ) - a tak powaznie jak wystroje clio to bede startowal.
Odnosnie Vectry, piekna byla i moze dlatego tak jej nie odchodzilem
Anonymous - Pon 23 Paź, 2006
te dizle to i moj yts robi
wiec cos mi sie wydaje ze niem masz niskich 8sek do paki kochany
strick - Pon 23 Paź, 2006
mikson napisał/a: | kochany |
To wy juz tak blisko jestescie?
Anonymous - Pon 23 Paź, 2006
no dobra kolego,
bo za geja mnie wezmiecie hehehe
Bad-i - Wto 24 Paź, 2006
wedlug katalogu laguna 8,4 a vectra 9,1 - nie wiem na ile przekaladaja sie te czasu na drodze (w sensie odleglosci)
Anonymous - Wto 24 Paź, 2006
wazne ze jest kill
najwieksza frajda jest jak takiego wielkiiieeego dizla wyprzedzisz on wkurwiony swiatlami napiera bo go maly yaris objechal heheheheh
|
|
|