To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Półos nowa czy regenerowana??

Dariano - Pon 30 Paź, 2006
Temat postu: Półos nowa czy regenerowana??
Jak w temacie przy max skreconych kolach odzywa sie polos jest to charakterystyczne tykanie. rozmawialem dzis z adamantem i mowil mi ze jest cos takiego jak polosie regenerowanie koszt takiej ok.300zl Nowka sztuka nie smigana z serwisu ok.1200zl.
Jakie sa wasze opinie na ten temat ?? Czy jak to mowi michal polos regenerowana to druciarstwo ?? Wiem ze michal czy lukasz maja tyle kasy ze kupiliby nas wszystkich i kupili by nowki sztuki :) ale do mnie 300zl
troche bardziej przemawia niz 1200zlych :567: :567:

Michał - Pon 30 Paź, 2006

zastanów sie czy to jest półos !! ja tez tak mialem !!. Jak rozebralem i skrecilem to juz nic nie puka ani stuka
Dariano - Pon 30 Paź, 2006

Michał napisał/a:
Jak rozebralem i skrecilem to juz nic nie puka ani stuka

Złota raczka kurwa :D

Adamant stwierdzil ze to polos. Ale jak potrafisz to zrobic to do ciebie przyjade :)

nox - Pon 30 Paź, 2006

spokojnie mozesz regenerowac niektore zaklady robia tak ze polosie sa wytrzymalsze od fabrycznych....
lenny - Pon 30 Paź, 2006

ja miałem regenerowaną niedawno i działa!

też u adamanta, ma sprawdzone miejsce do tego!

pzdr

k-mart - Pon 30 Paź, 2006

kupilbym uzywana ziom, nie wiem jak jest z regenorowanymi, nigdy czegos takiego nie wsadzalem :566:
strick - Pon 30 Paź, 2006

Jak Adamant ma sprawdzone miejsce to bym regenerował :)
saxorulez - Wto 31 Paź, 2006

regeneruj - w sulejówku jest warsztat gdzie Adamant to robi.. ja jak skończe moje to zlece im zrobienie mocniejszych...
Jakarti - Wto 31 Paź, 2006

Cytat:
zastanów sie czy to jest półos !! ja tez tak mialem !!. Jak rozebralem i skrecilem to juz nic nie puka ani stuka

mialem tak niedawno.. pojechalem - wyciagneli - umyli i mowia, ze jest jak nowka.. wiec tylko do nasmarowania i jest pieknie :) i nie trzeba nic robic :D

Anonymous - Wto 31 Paź, 2006

Alternator, półoś, i np gruchy w zawieszeniu w citroenach -takie zeczy nadają się do regeneracji i odpowiadaja po regeneracji częściom fabrycznbie nowym.
nawet bym się nie zastanawiał.

Dariano - Pią 10 Lis, 2006

Cos chujowa ta polos cieknie z niej jak z zarzynanego warchlaka.
Nie wiem czy chujowo cos spasowane zostalo czy uszczelniasz zostal uszkodzony ??
Tak czy siak znowu musze kurwa fure odstawic do poprawki dlugo sie nacieszylem jeden dzien ja pierdole.

nox - Pią 10 Lis, 2006

a jak cieknie ?? tzn gdzie?? moze o coś rozwaliłeś ten gumowy kołnież?
saxorulez - Pią 10 Lis, 2006

az dziw mnie bierze...
nie słyszałem zeby cos się panu z sulejówka nie udawało - moim zdnaiem powinieneś domagać się naprawy gwarancyjnej.

Dariano - Pią 10 Lis, 2006

Wszystko pod kontrola juz jestem umowiony na poniedzialek.
Tylko tak nie po drodze mi do wawy wiesz kase na wache trzeba wsadzic kogos musze zatrudniac zebym mial z kiw wrocic pozniej zeby pojechac i koszta rosna :/

moze troche nie w tym miejscu jest to lozysko co powinno byc. dla nie wtajemniczonych to to lozysko na polosi sie zapieklo tak mocno ze obrocilo sie na polosi. cos tam robili z tym moze nie jest tak jak fabrycznie moze ciut przesuniete i bedzie lecialo.
Mam nadzieje ze szybko zostanie usunieta ta usterka bo fura mi potrzebna w przyszlym tygodniu mocno !! :)

Anonymous - Śro 15 Lis, 2006

na allegro jest gosc z lomianek, ma nowe polosie. do mojego 1.6 16v 2001 kosztowala 350zł. dobra cena.
regeneracja zajmuje sie firma z torunia. podobno sa dobrzy.
u mnie spadla w zime ta guma. za puzno zauwazylem i dostalo sie syfu.