HydePark - Ciekawy kill :)
M - Wto 31 Paź, 2006 Temat postu: Ciekawy kill :) http://www.streetracing.p...7269&highlight=
strick - Wto 31 Paź, 2006
hehe, ale spotkanie! Z tego co wiem, jeżeli kierowca pracuje w jakim teamie to ma nakaz jazdy tylko autami danej marki!
anjas - Wto 31 Paź, 2006
no też się dziwię, że Kubica prywatnie nie lata jakimś "M Power".
saxorulez - Wto 31 Paź, 2006
fajne..
dobrze że robert nie ma wąsika małysza..
a pcsowi sie dostało za komentarz od Admina jakiegoś...
Anonymous - Wto 31 Paź, 2006
kil jest ladny - to ja wam opisze inna przygode:
spadam karowa z krakowskiego (zima), pod wiaduktem z lewej ustawilem auto i ide sobie bokiem, sciaga mnie do wewnatrz i nie bardzo moge cos zrobic (letnie kapcie) z naprzeciwka jedzie subru (forester) i widze ze bedzie gong. Pan z subaru obliczyl trajektorie mojego pocisku i po szybkich obliczeniach zajal pozycje ktora nie kolidowala z moim lotem i zatrzymal samochod. Mijajac go bokiem widzialem jak pukal sie w czolo patrzac z politowaniem na mnie - kto? Holek .
Ten pan co w TV mowi o bezpieczenstwie i pierdu pierdu potrafi polatac miedzy samochodami i jakos latwo da sie podpuscic. Ale tu sie wykazal fucktycznie.
k-mart - Wto 31 Paź, 2006
moze trzeba zaprosic kubice na nasze forum?
Wiem wiem, evo to nie hothatch, ale jedno juz mamy
Anonymous - Wto 31 Paź, 2006
k-mart napisał/a: | Wiem wiem, evo to nie hothatch, |
jakby wyjechal z nami wczoraj na GP - LFS to by mu sie na pierwszym winklu zrobilo hatcha
anjas - Wto 31 Paź, 2006
hehehehehe
strick by się o to postarał
strick - Wto 31 Paź, 2006
haha strick, oczywiście ze ja Ja miałem wczoraj tylko jedna stłuczke i to w nieszczęśliwego Michałaka który juz wczesniej prosił o restarta
|
|
|