Bad-i - Śro 01 Lis, 2006 Temat postu: Sekwencyjna skrzynka do Cliomam do was takie pytanie, ile moze byc cos takiego warte oraz jak wyglada serwis takiej skrzyni. Z tego co juz udalo mi sie ustalic to bez szpery taka skrzynia jest podobno bezawaryjna (ze wzgledu na brak wysokich temperatur). Mam taka skrzynie do kupienia - jedyny problem w tym ze jest ona z wyscigow (dlugie przelozenia) ale cena bardzo kuszaca - 15.000 plnMichał - Śro 01 Lis, 2006 no tak , cena jest doysc niska
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hahahahahahahahahahah, ziom !! tyle to kosztują nasze samochody Peter - Śro 01 Lis, 2006 hehehehe zgadzam sie z Michalem strick - Śro 01 Lis, 2006
Bad-i napisał/a:
ale cena bardzo kuszaca - 15.000 pln
aż się zakrztusiłem jak usłyszałem jak tanio Dnox - Śro 01 Lis, 2006 heh no wiesz jak nowka to koszt np 80 tys to 15 tys jest naprawde niezłą ceną może faktycznie trodno powiedzieć tanio ale zapewne cena jest atrakcyjna:)Bad-i - Czw 02 Lis, 2006 no tak tak, mi raczej chodzilo o fakt ze patrzac na ceny na rynku to 15.000 nalezy do tanich
A biorac pod uwage inne czesci i ich koszty to skrzynka wypada najbardziej okazyjniesaxorulez - Czw 02 Lis, 2006 nowa kosztuje dwa razy tyledo Clio II SportMichał - Czw 02 Lis, 2006 no to bierz bad-i. Jesli jest to taka okazja to lykaj, w koncu twoje clio jest niepowtarzalne, robine na ori. wiec i skrzynia musi byc ori.Bad-i - Czw 02 Lis, 2006
Michał napisał/a:
no to bierz bad-i. Jesli jest to taka okazja to lykaj, w koncu twoje clio jest niepowtarzalne, robine na ori. wiec i skrzynia musi byc ori.
w ori to byla klowka nie sekwencja - kurde jedyne co boli to fakt ze kupilem ten samochod za 3.500 PLN a wkladam X........ wiecejMichał - Czw 02 Lis, 2006 dobra, ale pomysl jaki bedziesz miec samochod jak juz wszystko bedzie grac.
stary ,,,, postrach na ulicyk-mart - Czw 02 Lis, 2006 a jakiej marki jest ta skrzynia, SADEV?Anonymous - Czw 02 Lis, 2006 cena kusząca
hm ja bym może zainwestował w silnik tą kaske a potem kombinował z przełożeniami.strick - Czw 02 Lis, 2006
Bad-i napisał/a:
kupilem ten samochod za 3.500 PLN
Przynajmniej sie trzeba cieszyc że za fajne pieniądze ja kupiłeś Jaco707 - Pią 03 Lis, 2006
saxorulez napisał/a:
nowa kosztuje dwa razy tyledo Clio II Sport
Ja słyszałem taką teorie, że do clio 2 sport nowa sekwencja jakiejś gorszej firmy kosztuje tyle samo co najlepsza kłówka, czyli ok. 40000zł.saxorulez - Pią 03 Lis, 2006 skrzynia kosztuje 7200EUR