Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Kupię hot hathatch'a
Anonymous - Czw 02 Lis, 2006 Temat postu: Kupię hot hathatch'aWitam!
Kupię samochód. stosunkowo mały, szybki.
Najchętniej coś w rodzaju: saxo vts, pug 106.
Cos w rodzaju punto gt, ew punto II 1,2 16V, clio II 1,4 16V, nawet pug 206 1,4 , civic 6 gen i inne ciekawe propozycje.
Kryteria: raczej do 10 lat, przebieg do 200 tys, nie po dzwonie (stłuczki akceptowalne).
Budżet hmm..12 tys + kilka tys zł jeżeli umowę podpiszemy w Santanderze (sprzedawca otrzymuje całą kwotę gotówką, ja sobie spłacam auto)
Każde z tych kryteriów można troszkę nagiąć.
Z chęcia poznam oferty użytkowników, ew znajomych samochodów, lub ofert w necie/prasie wartych uwagi.
Nie mam dużego ciśnienia na samochód, moge poczekać miesiąc ,dwa. Jeżeli w tym czasie ktoś planuje wymianę swojego pojazdu, to po uzgodnieniu warunków, oczywiscie poczekam.
Pozdrawiam
Pawełstrick - Czw 02 Lis, 2006 Przywiatał byś sie najpierw w przezwidzianym do tego miejscu!Anonymous - Czw 02 Lis, 2006 przepraszam,błąd naprawiłem, w do tego celu przeznaczonym wątku.
PozdrawiamAnonymous - Czw 02 Lis, 2006
paweld napisał/a:
ew punto II 1,2 16V, clio II 1,4 16V, nawet pug 206 1,4
Dla mnie to nie są hot hatch'e Anonymous - Czw 02 Lis, 2006
warwi napisał/a:
paweld napisał/a:
ew punto II 1,2 16V, clio II 1,4 16V, nawet pug 206 1,4
Dla mnie to nie są hot hatch'e
DLa mnie też. DLatego napisałem "ew"=ewentualnie.
Jakie mam kryteria napisałem;-)
Chyba,ze jeszcze macie pomysł na cos innego "przyjemnego". Nie koniecznie wymiatacz. Ma wozić do pracy;-)
:rotfL:
Panowie bez jaj;-)
mówimy o samochodach :LOL:
prosiłbym mimo wszystko o konkrety.Jakarti - Czw 02 Lis, 2006 mialem kiedys Punto II 1,2 Hot to nie jest ale wyglada ladnie np srebrne na feldze.. moje mialo kołpaki
moze nawet by bylo do sprzedania.. w bardzo dobrym stanie.. popytam - moze sie cos uda wymyslec..Loko - Czw 02 Lis, 2006 Temat postu: Re: Kupię hot hathatch'aHothatch +
paweld napisał/a:
Kryteria: raczej do 10 lat, przebieg do 200 tys, nie po dzwonie (stłuczki akceptowalne).
Budżet hmm..12 tys
Paweł
Człowieku takie rzeczy to tylko w erze , a i to nei zawsze
Jak potrzebujesz auta do wozenia posladów do pracy to kup sobie cos z tej listy "ewentualnych", byle nie francuskie.Anonymous - Czw 02 Lis, 2006 Temat postu: Re: Kupię hot hathatch'a
Loko napisał/a:
Hothatch +
paweld napisał/a:
Budżet hmm..12 tys
Paweł
Człowieku takie rzeczy to tylko w erze , a i to nei zawsze
Jak potrzebujesz auta do wozenia posladów do pracy to kup sobie cos z tej listy "ewentualnych", byle nie francuskie.
piszę tu dlatego,że uciekło mi saxo z piaseczna, które było na 69 stronie wątku z ogłoszeniami, więc może rodzynki się trafiają. A że nie mam PILNEJ potrzeby na auto,to może coś się trafi.
Jakarti, jeżeli możesz,to oczywiście zapytaj o to punto,gdy cos będziesz wiedział,to prosze o pw.
PozdrawiamLoko - Czw 02 Lis, 2006 Najgorzej to będzie z tym "nie podzwonie" saxo z piaseczna było ostatnio lekko uderzone, ale nie wiadomo jaka jego przeszłosć była:), na pewno cos mus ie przytrafiło przez 10 lat Anonymous - Pią 03 Lis, 2006 Hej!
Ja mam zamiar w najblizszym czasie sprzedac mojego VTS'a. Co do ceny i jakichs szczegolowych pytan odnosnie autka to pisz do mnie na priva.
Aha, auto jak cos byloby do sprzedania w grudniu.
PozdrawiamLoko - Pią 03 Lis, 2006 Czemu już chcesz sprzedać VTS'a ?Anonymous - Pią 03 Lis, 2006 Bo niestety potrzebuje cos wiekszego a nie stac mnie na 2 samochody
I to jest jedyny powod