kupie i na biurko zapodam Jakarti - Wto 07 Lis, 2006 hehehe - to dla prezesa saxoruleza zeby odstresowal sie po kazdorazowej wizycie na tym forum Loko - Wto 07 Lis, 2006 Hahaha Grzesiek ma już jakaś obsesje z tymi cyckami pisze do niego dzis na gadu "cześć co tam" a w odpowiedzi zamaist cześć dostaje cycki strick - Wto 07 Lis, 2006
Loko napisał/a:
odpowiedzi zamaist cześć dostaje cycki
lol
A ty zamiast sie cieszyc to jeszcze marudzisz Grzesiek VTS - Wto 07 Lis, 2006 Racja trzeba brac jak daja :564:Loko - Wto 07 Lis, 2006 Ja nie mówie ze sie nie ciesze po prostu te cycki dostalem tak z nienacka, ze zaniemówiłem, a potem wybuchłęm cyckiem, znaczy śmiechem Że dostałem cycki na przywitanie Jakarti - Wto 07 Lis, 2006 ja bym sie zdziwil jakbys Loko zaczal gadac zamiast je np polizac albo scisnac.. tylko ekrany nie liz
to dobry odruch, ze zaniemowiles.. teraz sprobuj w rzeczywistosci niewirtualnejnox - Wto 07 Lis, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
Racja trzeba brac jak daja :564:
pamiętam jak kiedys kolezanka z liceum powiedziała mi na imprezie "Maciek pamiętaj jak kobieta ci daje to bierz" zapamiętałem po ciś dzień inigdy nieodmawiam a cycki fajne jak to cycki Grzesiek VTS - Wto 07 Lis, 2006 Dokładnie ale Loko tego nie usłyszał jeszcze.
W liceum to było Zycie teraz człowiek tęskni :567:strick - Wto 07 Lis, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
W liceum to było Zycie teraz człowiek tęskni
Zgadzam sie, fajnie czasami powspominać!Jakarti - Wto 07 Lis, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
W liceum to było Zycie teraz człowiek tęskni
skoro to temat na odstresowanie to tez dodam - piekne to byly czasy.. naprawde - proponuje spota melancholijnego
chociaz powiem Wam, ze teraz tez mi sie podoba Loko - Wto 07 Lis, 2006 Tylko sie nie popłączcie dzwiewczyny.strick - Wto 07 Lis, 2006 Ja już się prawie popłakałam Grzesiek VTS - Wto 07 Lis, 2006 :564: :564: :564:
[ Dodano: Wto 07 Lis, 2006 ]
spotkanie z koleżankami z LO ja jestem za saxorulez - Śro 08 Lis, 2006 the mc takie ma.. fajna sprawa..
bardzo miekkie i delikatne