Techniczne - Jak ustawić zegarek w saxo.
Anonymous - Śro 08 Lis, 2006 Temat postu: Jak ustawić zegarek w saxo. Jak w tytule. Po 2 tygodniach jazdy z letnim czasem chciałem przestawić zegarek. No i ku mojemu zdziwieniu wszystkie znane mi metody nie działają Przy próbach ustawienia "odkryłem" że przycisk po prawej stronie służy do regulacji jasności podświetlenia tablicy... Wcześniej miałem saxo ph1 i taka regulacja była po lewej stronie na dole obok regulacji wysokości świateł. Próbowałem chyba wszystkiego i wymęczyłem te dwa cycki na desce na wszystkie sposoby i nic...
Aha- saxo z roku 2000 ale zegary były wymieniane na tą oryginalnie srebrne a nie jestem pewien czy te "stjuningowane" zegary nie weszły później i czy są takie same w obsłudze.
Loko - Śro 08 Lis, 2006
Jest taki dzyndzel, jak do kasowania przebiegu dziennego. To drugi taki sam jest pod zegarkiem i bieżesz go dwoma palcami i przekrecasz w lewo dla zmiany godziny albo w prawo dla zmiany minut
Anonymous - Śro 08 Lis, 2006
No właśnie nie... Tak miałem w saxo ph1. A tutaj niestety ten system nie działa... ten z lewej strony (pod przebiegiem) po krótkim wciśnięciu przestawia przebieg dzienny/przebieg ogólny. Po wciśnięciu dłużej na przebiegu dziennym zeruje go. A ten z prawej pod zegarkiem po wciśnięciu reguluje jasność zegarów. Próbowałem trzymać lewy dzyndzel wciśnięty i kręcić drugim i inne dziwne kombinacje...
Loko - Śro 08 Lis, 2006
No tak ja mam ph I wiec nei podpowiem jak to jest w nowszym modelu , ale staralem sie
Doceniam
Musisz zatrzymac auto.
Przekręć zapłon do końca ale nie odpalaj silnika.
wtedy przytrzymaj ten pipec po prawej stronie i już możesz ustawoc zegar.
jak nie zadziała to przekręc zapłon tylko o jedną pozycje tak zeby swieciła się kontrolka ładowania.
strick - Śro 08 Lis, 2006
Loko już chciał pochwałe wydembić
Loko - Śro 08 Lis, 2006
Cholera wydało się
Dzięki bardzo szymon. Działa... Znowu się mogę spóźniać a nie wszędzie dojeżdżać godzinę przed czasem
|
|
|