Michał - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: Syk przy kiernunkachSiema
Pytanie. Jak założyłem radio, wzmacniacz, glosniki wszystko było ok. Teraz , po roku , jak włączam kierunek jest taki pół sekundowy syyyk w głośnikach .... wtf ?? wkurza mnie to .
Jak to zrobić ??saxorulez - Pon 13 Lis, 2006 zmień samochód Niemy - Pon 13 Lis, 2006 mozliwe ze potrzebujesz taki filtr przed wzmacniacz, ja bez filtra jak dodawalem gazu to slyszalem w glosnikach zwiekszajace sie obroty strick - Pon 13 Lis, 2006 Niemy to fajny efekt miałeś, czemu to zmieniłeś Niemy - Pon 13 Lis, 2006 bo mi dziwne mixy wychodzily Michał - Pon 13 Lis, 2006 Niemy to o czym ty napisałeś to jest cośinnego. Zalleżne jest to jak położysz kable. Dodając gazu idzie większe napięcie od aku do wzmacniacza ( grubym kablem ) . Jak kabel który napędza wzmacniacz jest koło kabli od gołośników to wlasnie tak sie dzieje.
Generlanie. dalej nie wiem czemu tak jest.
Łukasz dostaje ostrzeżenie Jakarti - Pon 13 Lis, 2006 a ja leze i sie smieje po "efekcie Niemego" ... lol
wejdz w opcje -> audio -> efekty dzwiekowe -> i tam zmniejsz glosnosc.. zawsze w grach tak jest ja robie na maxa bo lubie dzwiek silnika
a z ciekawostek syczacych u mnie czasem bywa tak, ze jak zmieniam bieg to taki syk sie robie jakbym mial turbine LOL zmiana biegu, syyyk i dalej jazda Michał - Pon 13 Lis, 2006 baranie, tak naprawde jest imbecylu. I to wcale nie był zart prostaku z pragi Jakarti - Pon 13 Lis, 2006
Cytat:
baranie, tak naprawde jest imbecylu
sam jestes prostak bo zartow nie rozumiesz
ps przeslij mi telefon albo mejla do tego goscia od podkladek kochaniutki ;*strick - Pon 13 Lis, 2006
Jakarti napisał/a:
jakbym mial turbine LOL zmiana biegu, syyyk i dalej jazda
Mnie czasami po dzwieku też się wydaje jakbym miał turbinke w gruźliku Anonymous - Pon 13 Lis, 2006 u mnie jak uchylisz szybe to przy skreceniu maxymalnie kol jest taki dzwiek jak wlaczajacy sie na moment wiatraczek metaliczny komputera od armatek przeciw lotniczych statku Enterprise... wspomaganie chyba
[ Dodano: Pon 13 Lis, 2006 ]
aha. poprosze 'pomógł' Michał - Pon 13 Lis, 2006 zajebie .,,, każdego ....szymlorek - Pon 13 Lis, 2006 Wiem jak rozwiązać Twój problem...
wyłącz radio... Loko - Pon 13 Lis, 2006
Michał napisał/a:
baranie, tak naprawde jest imbecylu. I to wcale nie był zart prostaku z pragi
Leże i kwicze Anonymous - Pon 13 Lis, 2006 ha ha ha leeeeeeeże ze śmiechu-temat fajny