Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [SPRZEDAM] kolumny mcperson z 206 1.6
grzech - Wto 14 Lis, 2006 Temat postu: [SPRZEDAM] kolumny mcperson z 206 1.6[SPRZEDAM] 2 kolumny mcperson z 206 1.6 bez hamulcow, te sa juz w moim saxo.Loko - Wto 14 Lis, 2006 Nie chcieli Ci sprzedać samych hamulców bez kolumn grzech - Wto 14 Lis, 2006 nie mi tylko Adamantowi, pojechalem dzisiaj po auto odbieram a tam caly bagaznik w gratach, prawie by 206 zlozyl ...Loko - Wto 14 Lis, 2006 to dostałeś gratisa, bagażnik pełen części, chyb a musze zacząć się serwisowac w warszawie.
A tak do kronik hamulcowych w mojej głowie to w 206 1.6 jaki jes zacisk lucasa czy boscha? i jakiej grubosci tarcza 20mm czy 22mm?strick - Wto 14 Lis, 2006
Loko napisał/a:
zacisk lucasa czy boscha
Zawsze sie o to pytasz grzech - Wto 14 Lis, 2006 nie mam pojecia. postaram sie sprawdzic przy najblizszej okazji.
Co do serwisowania to na przelozenie hamulcow czekalem rowno tydzien chociaz mialy byc zrobione we wtorek tydzien temu. Jak testowalem hamule to moj saxo znow zaczal kopcic i tracil moc, ale do Adamanta go nie odstawie, bo chce jeszcze nim pojezdzic w tym roku.strick - Wto 14 Lis, 2006 Wszyscy z niego zawsze zadowoleni byliLoko - Wto 14 Lis, 2006
strick napisał/a:
Loko napisał/a:
zacisk lucasa czy boscha
Zawsze sie o to pytasz
Bo ja poszerzam wiedze motoryzacyjną grzech - Wto 14 Lis, 2006 z roboty tez zawsze zadowolony bylem z terminow juz nie. Chlopak jest na maxa zarobiony i juz. Jesli ktos ma czas i lubi czekac to go bede polecal.Michał - Wto 14 Lis, 2006 ale u kogo czekałeś ?? u adasia ??grzech - Wto 14 Lis, 2006 niestety u adasia, ale na szczescie mam juz na oku innego mechanika - zrobil kumplowi 106 w sobote po tym jak rozwalilismy zawieszenie na kajtku - az nie moge sie doczekac kiedy zaprowadze do niego moje saxo, bo zrobil na mnie niesamowite wrazenie strick - Wto 14 Lis, 2006 Ale jako zadoścuczynienie zobacz ile części dostałeś grzech - Wto 14 Lis, 2006 cześci cześciami, ale straciłem dwie imprezy, a ja musze jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć wszędzie gdzie się da bo inaczej plan zdobycia mistrza polski w następnym sezonie może się delikatnie obsunąć Loko - Wto 14 Lis, 2006 Ambitny plan nie powiem strick - Wto 14 Lis, 2006 Ja Ci moge załatwić mistrza polski z bierkach elektrycznych pod woda