HydePark - Halowa gała :) Zbieramy team na granie w piłe
M - Pon 20 Lis, 2006 Temat postu: Halowa gała :) Zbieramy team na granie w piłeWitojcie witojcie
Aby jakos przetrzymać zimę i sie nie zapuścic organizujemy salę na gałę halową raz w tygodniu na godzinke.
W tej chwili szukamy odpowiedniej lokalizacji ale to juz kwestia czasu.
Będzie to gdzies w okolicach ursynowa (blisko metra) tak aby byl dobry dojazd.
Koszt przy 10-ciu osobach to około 20PLN miesięcznie.
Godziny grania do ustalenia ale raczej wieczór bo każdemu to pasuje.
Zbieram ekipe - każdy jest mile widziany i nie musi byc profi (np ja jestem łamaga w piłke)
FUN FUN FUN Się liczy:)
Pozdro.lenny - Pon 20 Lis, 2006 Em, bliskość metra w przypadku klubu hothatch nie jest chyba wymagana... heh! co..?!Rudello - Pon 20 Lis, 2006 1.eM
2.Rudecki
P.S Jak bedzie brakowało osób to chetnie zabiore ze sobą kolegeM - Pon 20 Lis, 2006
lenny napisał/a:
Em, bliskość metra w przypadku klubu hothatch nie jest chyba wymagana... heh! co..?!
Nie jest oczywiście ale zawsze to jakiś plus BaRtO_206GT - Pon 20 Lis, 2006 Ja jestem chetny... nie nie to jakos dziwnie brzmi to ja jestem za a nawet przeciw!! Tylko ze u mnie jest problemem to ze mam szkole od 17 do 20:40... ale nie zawsze musze isc PiTT - Pon 20 Lis, 2006 nazwa tematu trochę mnie zmyliła :566:
hehehM - Pon 20 Lis, 2006 Mysle ze jak bedzie komplet to bedziemy robic zrzutke raz na miesiac jesli beda chetni i jak ktos nie bedzie mogl przyjsc to nie bedziemy robic tragedii przeciez. pelen luz.Michał - Pon 20 Lis, 2006
lenny napisał/a:
Em, bliskość metra w przypadku klubu hothatch nie jest chyba wymagana... heh! co..?!
chyba jesdnak jest wymagane. Np: Jaka, ciągle w warsztacie
Ja jestem anty talent sportowy. Halowa gała jest smieszna bo wszyscy jebią potem niezle
1. em
2. Rudecki
3. MichałJakarti - Pon 20 Lis, 2006 Jaka juz dlugo nie byl w warsztacie
a w pilke juz pogrywam i tak.. pisze sie zawsze i nie bede mial problemu ze znalezieniem kilku wiecej osob.
eM - z moich i saxoruleza prob wynika, ze na naszym forum pilkarzy nie ma i ciezko jakas pilke zorganizowac ale zawsze chetnie pomoge.. pzdr.
proponuje pierwsza gre kontrolna, a pozniej sie zobaczy.. no i eM... to nie jest 20 zl miesiecznie.. no chyba, ze bedziesz gral na starej , powyginanej klepce i na sali wielkosci tych z podstawowek.. srednia cena za godzine sali to 150 - 200 zl - oficjalnie. powiem szczerze, ze pare sal juz zaliczylem i te poniezej tej kwoty nadaja sie... na bal conajwyzej.. w halowkach sie slizgasz i strach sie wywrocic bo wszedzie drzazgi.. mowie tylko, ze nie spotkalem sie za mniejsza cene z dobra oferta ale trzymam kciuki. moze to bedzie ten pierwszy raz
1. eM
2. Rudecki
3. Michal
4. JakartiBaRtO_206GT - Pon 20 Lis, 2006 1. eM
2. Rudecki
3. Michal
4. Jakarti
5. BaRtO_206GTszymlorek - Pon 20 Lis, 2006 grrrrr kurka czemu tak daleko a na piłke chalową i siatke plażową zawsze jestem chętny saxorulez - Pon 20 Lis, 2006 1. eM
2. Rudecki
3. Michal
4. Jakarti
5. BaRtO_206GT
*. czasami saxorulez
a może w sobotę?Bad-i - Pon 20 Lis, 2006 a czy hala jest wysoka, jak tak to sie pisze Jakarti - Pon 20 Lis, 2006
Michał napisał/a:
Np: Jaka, ciągle w warsztacie
kurwa debilu wykrakales... ja pierdole.. debil. wez sie zamknij i nie odzywaj.KonradMK - Pon 20 Lis, 2006 weź tak do niego nie mów bo ci jeszcze komórkę opierdoli hehe
[ Dodano: Pon 20 Lis, 2006 ]
o hehehe myślałem że to "p" się wytnie