HydePark - Coś dla dzika
Loko - Wto 21 Lis, 2006 Temat postu: Coś dla dzika Renault R5 alpine turbo
Szczerze to nie do końca wiem co to jest, ale z nazwy wnioskuje ze jakaś przyjemna wersja
Do sprzedania jest za ok 10 k.
szymlorek - Wto 21 Lis, 2006
:579: śliczna jest skubana, ze zdjęć pobieżnie wynika że stan igła, postawiłbym w garażu i jeździł w niedziele od święta
lenny - Wto 21 Lis, 2006
szymlorek - zauważ ze foty są z marca 2003 roku... wiele moglo się wydażyć...
ale auto piekne!!
Loko - Śro 22 Lis, 2006
z 2004 roku, no ale mniejsza o większość , może nadal ładnie wygląda. Raczej tak bo wygląda tutaj n azadbaną, trzymaną w jakims garażu.
pcs - Śro 22 Lis, 2006
Faktycznie wyglada igla i jest piekny, szkoda ze sie tak dlugo sprzedaje (na allegro juz z pol roku). Ale to rzadka konstrukcja z wzdluznym motorem, mysle ze z czesciami moze byc klopot.
k-mart - Śro 22 Lis, 2006
eeej, a czemu tylko dla dzika?? :566: Rowniez jestem fanatykiem tej reni, sam mam dwie !
Rzeczywiscie pieknie zrobiona, szczegolnie pod maska (dobra inspiracja, tez musze tak zdzialac). Felgi bardzo ladnie odmalowane w dwoch kolorach jak orginal (w orginale byly czarno-srebrne), fotele juz nie orginalne lub z pierwszej fazy czyli tylko alpine (NA) ktora byla ladniejsza w niektorych drobiazgach, nie moge sie dopatrzec co za fotele na tych zdjeciach.
Tak jak pcs pisze z czesciami nie najlepiej, ale bardzo duzo mozna nabyc n.p. na ebay.fr lub w ielu gazetach francuskich typu alpine-mag, berlinette itd...
Idealne modele chodza w FR po 3000-5000euro, wiec cena tej nie jest zla jesli naprawde muzyka gra
Loko - Śro 22 Lis, 2006
No dla dzika, bo on jest pierwszaosobą która kojarzy mi się z R5, jakbym znalazł willa to bym wkleił jako dla k-marta
k-mart - Śro 22 Lis, 2006
Loko napisał/a: | No dla dzika, bo on jest pierwszaosobą która kojarzy mi się z R5, jakbym znalazł willa to bym wkleił jako dla k-marta |
hehehe, cos w tym jest, w koncu R5 przed dzikiem nie ma zadnych tajemnic, ja tam duzo na ich temat niestety nie wiem
106 - Śro 22 Lis, 2006
auto kolegi. na zywo jeszcze ladniej niz na zdjeciach wyglada. gosc robil to dla
siebie jako pasjonat.. szczerze to bardzo sie dziwie ze sprzedaje, ale pewnie $$
auto nie jezdzone zima.. w tym garazu pod przescieradlem :D na prawde ladne
cacko.
z takich dziwnych wynalazkow to gosc mial jeszcze clio I w budzie williamsa
z silnikiem 1.4T jak dobrze pamietam to od R17 na wypasionym zawieszeniu,
tarcze z przodu i z tylu.
dzik - Czw 23 Lis, 2006
hehe, z R5 wole jednak ta nowsza z "tradycyjnym" polozeniem silnika
Alpinka miala kilka dobrych rozwiazan, ale te dobre rozwiazania leza u mnie na polce w postaci 1,5 silnika alpiny
Alpiny mialy zaj**ste glowice:
strick - Czw 23 Lis, 2006
Dzik ile ty byś poskładał silników z posiadanych części?
dzik - Pią 24 Lis, 2006
Kompletne trzy na pewno
Dwa mam przeciez w calosci odpalone i dzialajace
|
|
|