i na tym zarobić.polll - Śro 22 Lis, 2006 a ja mysle ze świetnie robia wypuszczając taka auto... ktoś kto bedzie miał taka impreze zawsze bedzie pamietał o R.BDariano - Śro 22 Lis, 2006 fajna jest ta subaryna i fajne ze taka serie wypusciliAnonymous - Śro 22 Lis, 2006 calkiem zajebista. fajny pomysl. tylko niepodoba mi sie zmiana nazwy marki. sunaru brzmi zbyt śląsko... wsiowo tak...strick - Śro 22 Lis, 2006
JIMEK napisał/a:
zbyt śląsko
Jakis problem?
Fajny pomysł, fajna impreza!Anonymous - Śro 22 Lis, 2006 Dzisiaj rano o godz 8.15 chciałem o tym napisać ale stwierdziłem ze to nikogo nie zainteresuje. A jedak......strick - Śro 22 Lis, 2006 Indyk myslał o niedzieli, a w sobote łeb mu ścieli anjas - Śro 22 Lis, 2006 moim zdaniem sunaru to tak trochę po koreańsku
(do śląska nic nie mam )Anonymous - Śro 22 Lis, 2006
szymon napisał/a:
Dzisiaj rano o godz 8.15 chciałem o tym napisać ale stwierdziłem ze to nikogo nie zainteresuje. A jedak......
wiesz to tez inaczej jak przemawia do nas ojciec dyrektor... moze nas bardziej zainteresowalo... Loko - Śro 22 Lis, 2006 Subaru i Mitsubishi często nazywają specjalne edycje nazwiskami rajdowców, taki mają marketing. Ale mi się podoba ta inicjatywa i to żę tylko w czerni jest dostępny.lenny - Czw 23 Lis, 2006 troche siateksem zalatuje ale w dobrym stylu.... boska jest bo czarna!!!M - Czw 23 Lis, 2006 Tak właśnie chciałem pisać ze siatex Anonymous - Czw 23 Lis, 2006 Fura konkret, czarna , tylko oby jej szczegóły nie były różowe jak w normalnej sti