Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - SAXO OD 09/99 RINGI ANGEL EYES
Grzesiek VTS - Śro 22 Lis, 2006 Temat postu: SAXO OD 09/99 RINGI ANGEL EYESJuz sa w PL
Ringi do saxofona.
http://www.allegro.pl/ite...angel_eyes.htmlMichał - Śro 22 Lis, 2006 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!
to co panowie, kto pierwszy .... cena nie jest tragiczna.
cos czuje ze pierwszy bedzie petere, podjedzie do mnie, ja je zobacze, szybki samogwałt i tez sobie kupie.Anonymous - Śro 22 Lis, 2006 michal po co ci takie jak masz juz zajebiste. stary za siedem paczek to bym swapa zrobil, albo stozek wstawil, magnetyzer...DeeS - Śro 22 Lis, 2006 aaaaaa kozak;] w sumie zostalo mi jeszcze troche $$ .Michał - Śro 22 Lis, 2006 Dees !! ŁYKAJ !! kurde, gdybym miał teraz wolne 8 paczek ( dresy tak mówią , np: Jakarti ) to bym kupił.strick - Śro 22 Lis, 2006 Bierz je DeeS
Ciekawe kto będzie pierwszy DeeS - Śro 22 Lis, 2006 Wziol bym od razy , ale mam pare rzeczy ktore chce zrobic przed tymi lampami;] wiec chyba narazie sobie podaruje tak sobie mysle.
Ale mam ochote na nie...strick - Śro 22 Lis, 2006
DeeS napisał/a:
Ale mam ochote na nie...
To je bierz! Będziesz jednym z pierwszych w PL, jak nie pierwszym Dariano - Śro 22 Lis, 2006 No jest okazja zeby sprawdzic jak swieca kto pierwszy ??!! szymlorek - Śro 22 Lis, 2006 Jakoś nie podchodzą mi te lampy.... morette mimo swojej surowości jak dla mnie wyglądają ciekawiej Loko - Śro 22 Lis, 2006 No to panowie kto bierze, ale zanim ktoś zamontuje to poprosimy badanie zwykłych świateł i po montażu badanie nowych żeby było wszystko jasne czarno na białym szymlorek - Śro 22 Lis, 2006
Loko napisał/a:
No to panowie lto bieże, ale zanim ktoś zamontuje to poprosimy badanie zwykłych świateł i po montażu badanie nowych żeby było wszystko jasne czarno na białym
Skoro mają jakieś tam doupszczenie do ruchu znaczki E i inne bajeranckie napisy to chyba nie powinny specjalnie gorzej świecić, zresztą zawsze możecie dokupić elektrownie na maske jak będzie komuś słabo świeciło Grzesiek VTS - Śro 22 Lis, 2006 Jakoś ringi do saxo mi nie podchodzą, Lepiej KSENONA walnąć .
Michał Twoje saxo jest kozak z takim lampami jak masz wiec po co zmieniac, to tak samo jak byś zapodał gej luki do tylu.Peter - Czw 23 Lis, 2006 jeeeeee
ja poki co nic nie inwestuje w saxofona ale kiedys trzeba je miec! kupcie je ktos nooooo Jakarti - Czw 23 Lis, 2006
Michał napisał/a:
Dees !! ŁYKAJ !! kurde, gdybym miał teraz wolne 8 paczek ( dresy tak mówią , np: Jakarti ) to bym kupił.
skoro jestem dresem to CI musze za to przy je bac, nie?
lol - czekam az sie przeprowadzisz i wtedy Ci pokaze tego posta.. uwaga!! wiesniaki sie do miasta sprowadzaja i beda trzymac buty na zewnatrz a kury w domu..