DeeS - Czw 23 Lis, 2006 Temat postu: Naklejki HotHatchTak jak w temacie.
Pragne dostac takie naklejeczki Sa jeszcze i ile za nie ?:)
Pilne ;]szymlorek - Czw 23 Lis, 2006 Wydaje mi się że taki bajer to tylko dla klubowiczy niestety aczkolwiek niech się wypowiedzą władni tego forum saxorulez - Czw 23 Lis, 2006 przywilej tych nibieskich DeeS - Czw 23 Lis, 2006 uuuuu to powazna sprawa no ale zawsze to jakas reklama w Lublinie ... No niebiescy i czerwoni saxorulez - Czw 23 Lis, 2006 spoko.. dees.. chwila minie i zasłużysz na naklejiki DeeS - Czw 23 Lis, 2006 Czy ja o czyms nie wiem ?
Generalnie fajnie by bylo jak by sie dalo zalatwic cos z wladzami forum ;]mi - Czw 23 Lis, 2006 może się skrzyknie zieloną ekipę i się wytłumaczy niebieskim co i jak :569:strick - Czw 23 Lis, 2006 Mi powinieneś wiedzieć, że na niebieskich ciężko znaleźć sposób
(niebiescy - kibice ruchu chorzów)DeeS - Czw 23 Lis, 2006 Tak czy siak chce najklejke ;] Zaplace:Dstrick - Czw 23 Lis, 2006 Ile? Jak duzo to ja Ci załatwie Anonymous - Czw 23 Lis, 2006
strick napisał/a:
niebiescy - kibice ruchu chorzów
phi...
DeeS napisał/a:
Czy ja o czyms nie wiem ?
nie wiecie o wielu rzeczach... powiem wiecej jest nawet takie miejsce gdzie jest nie dostanie sie kazdy, gdzie kwiaty pachna bardziej intensywniej i nie ma spamu ([stricka...] loko jest co prawda ale jak jest sam to sie pilnuje i trzyma fason nie robi maniany)
czasami tam chadzam by sie wyciszyc uuuuuuuueeeeeeeehehehehhe!strick - Czw 23 Lis, 2006 Zobacz dokładnie, tam też jestem, raczej byłem DeeS - Czw 23 Lis, 2006 no dobra dobra konkrety konkrety da rade czy nie da rady ?:Pstrick - Czw 23 Lis, 2006 Wiesz jak odpowiednio duzo zapłacisz, to sciągne jutro z pewnego jednego niebieskiego Loko - Czw 23 Lis, 2006 Niemiłe uwagi na temat spamu zaczynają robić się nudne
Stop kurwa bo pozabijam !!! :560:
Loko dziś nie w humorze bo saxo nie działa