HH.ORG na Torze - Clio sport vs. Toyota Celica (super,hiper max)
FreeMan - Sob 25 Lis, 2006 Temat postu: Clio sport vs. Toyota Celica (super,hiper max)Sytuacja sprzed 6 godzin.
jade z moja małżonka ul Pulwaska do W-wy. Calkiem tloczno.
Na horyzoncie pojawia sie bezowa Toyota celica (tego typu http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C1860052) oklejona napisami GREDDY i TOYO.
Traf chcial ze ustawia sie pierwsza na swiatlach, a ja doskakuje na czwarty pas dla jadacych prosto, ale za skrzyzowaniem mam tylko przystanek autobusowy aby sie zmiesci przed Celice.
Mysle sobie- nareszcie jakas podrasowana zwierzyna do zabawy.
Moja małzonka mysli sobie - znowu bedzie komus cos udwaniał eeeehhhhh!
Patrze na kierownika Celicy - duzy Pan , obok Pani. Jest chetny do testu.
Widze ze delikatnie podsuwa sie czekajac na żółte.....
Oj bedzie sie działo....
ESP Off , jedynka i 3.5 tys obrotow u mnie.....
Żółte. Celica idzie ogniem, ja tez. Wbijajac dwojke wlaczylem niechcacy opcje "znikaj" i ... zrobilem Panu kierownikowi Celicy FLAJBAJA (jakby to powiedzial Jimek).
Jakie musialo byc jego zdziwienie ze jego super hiper max Celica nie byla najszysza na swiatlach.....
ps. mały kill a cieszy BaRtO_206GT - Sob 25 Lis, 2006 Hehe gratki killa Morgan tak naprawde z tej generacii Toyki to jedyna warta uwagi to byla wersja Carlos Sainz 4WD w 204 kucykach a reszta to padaki wygladajace na szybsze niz sa.Loko - Sob 25 Lis, 2006 Ale wizualnie bardzo łądne są Pewnie nie byla robiona, bo jakby gość coś ogarniał, to by wiedział że cliówki tez mogą być mocne saxorulez - Sob 25 Lis, 2006 no to fakt... podejrzewam ża jak miał grddy i toyo to miał 1.6 105KM
ale kill to killAnonymous - Sob 25 Lis, 2006 dokladnie te 1.6 to padaki ja tez takie zjadam FreeMan - Sob 25 Lis, 2006
saxorulez napisał/a:
no to fakt... podejrzewam ża jak miał grddy i toyo to miał 1.6 105KM
ale kill to kill
pewnie sam wiesz jaka jest sprzyjemnosc killi na pseud sportowych furach
Po fakcie , nie sadze ze miala tam cos wiecej niz 100 pare koni. Ale uba mialem straszny...
ps.mikos miala tez taki czerwony znaczek toyota strick - Sob 25 Lis, 2006 Jak mogłeś skilowac tak ładną celice Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 a pan z celiki nie mogl uprawiac w nocy seksu bo zachodzil w glowe dlaczego zawiodla go naklejka greddystrick - Sob 25 Lis, 2006 i gumy Toyo Michał - Sob 25 Lis, 2006 heheheh
gratulacje.lenny - Nie 26 Lis, 2006 gumy toyo to pewnie widzial w sklepie skad ukradl naklejke... heheh
no dobra... pojechalem troche teraz, przepraszam!
Pan po prostu zapomnial przelączyć sie z LPG... heheh!szymlorek - Pon 11 Gru, 2006 W sobotę jechałem za jedną generacje nowszą Celica tylko ze znaczkami TRD na klapie i drzwiach. W zakrętach jechał nawet akceptowalnie (do tego stopnia że dziękowałem opatrzności że mam takie duże lusterka to jest sie czym podpierać ) ale pod górkę już mu nie szło tak kolorowo redukował i redukował bo podjazd długi sporty look car nie dotrzymał tempa byle rodzinnemu dieslowi... nie wesołą miał kierownik minę Vlodarsky - Wto 12 Gru, 2006 czy ktoś się ścigał z celicą TS kiedyś ? jechałem taką ale nie wiem czy np saxo w serii pojedzie równo czy dostanie ?saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 zależy z którą.. 142KM czy 192KM?Vlodarsky - Wto 12 Gru, 2006 192 KM