generalnie typerki byly robione ale w tej budzia mialy 180koni i nie wiem czy byly na europe
a normalne te 160konne to byly typeS
czy dobrze mysle?Loko - Sob 25 Lis, 2006 Mikson, generalnie to że gosć nakleił sobie napis type-r to nie znaczy jeszcze że to jest type-r
Tajp ery były tylko w wersjach z kierownicą po prawej stronie, silnik to 1.6 185 km przy 8200 rpm oznaczenie B16B, oznaczenie budy z silnikiem ek9.
Z tego co wiem w polsce jest jeden type-r (przynajmniej silnik od type-r i ściga się nim w wyścigach któryś z panów kijasów.
[ Dodano: Sob 25 Lis, 2006 ]
160 km to jest normalne ek4, type-s to ejst coś w rodzaju wersji, różni się jakimiś detalami.
No i róznice pomiedzy type-r (ek9), a VTI (ek4)
Type-r rózni się od vti:
Kiera z prawej
Kierownice momo
Czerowne siedzenia recaro
Red carpet pod nogami
Red boczki dżwi
Inne zegary
Gałka zmiany biegów
Nakładki na pedały
LSD
Felgi
Dokłądki do zderzaków
Lotka
Grill
Czerwona pokrywa silnika
Czerwona rozpórk kielichów
Inne lampy z tyłu
Czerwone znaczki hondy na masce i klapie
Mniejsza masa 1070 kg
Chyba tyle, ale mozliwe że czegoś zapomnaiłem.
Była też wersja z inną konsolą środkową pod nawigacje.Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 To jest zwykły Type-S.
Type-R w tej budzie wychodziły tylko i wyłacznie z kierownicą po prawej stronie, i są pawdziwym rarytasem Loko - Sob 25 Lis, 2006 Człowieku czytaj to co się pisze powyzej !!!
To nie jest zaden type-r, ani type-s, to jest zwykłe VTI najnormalniejszy w świecie Civic EK4 VTI.
Type-s ma chociażby inne fotele.saxorulez - Sob 25 Lis, 2006 Loko nie rzucaj sie - przeciez Bolo napisal ze z kiera po prawej!
Spokuj mi tutaj..:)Loko - Sob 25 Lis, 2006 Przecież sie nie rzucam, patrz usmeiszki powyżej saxorulez - Sob 25 Lis, 2006 a ja Ci mowie ze sie rzucasz Loko - Sob 25 Lis, 2006 Różnice VTI- Type-R są powyzej
to teraz różnice VTI - Type-S
Type-s ma:
Felgi oz indy wyglądają jak F1
Nakłądki na reflektorach ( coś jak brewki )
Niższy zawias
Ciemne szyby tył
Inne fotele ze skóry z logo type-s
Dywaniki z logo type-s
Dokłądke zdeżaka przód
Naklejki na boku type-s
Dostępna w kolorze żóltym lub niebieskimsaxorulez - Sob 25 Lis, 2006 Civic Type-s tylko zolty i niebeski?sadzilem ze we wszystkich kolorach wystepowalyLoko - Sob 25 Lis, 2006 Type- S tylko żółty i niebieski.
Type-r tu nie jestem pewnien, ale na 100% biały i jeszcze chyba żólty i srebrny
No i VTI pełna paleta
Jeszcze wersja rally tylko biała i F1 na 100% biała, ale tez chyba inneJaco707 - Sob 25 Lis, 2006
Loko napisał/a:
Type- S tylko żółty i niebieski.
Type-r tu nie jestem pewnien, ale na 100% biały i jeszcze chyba żólty i srebrny
No i VTI pełna paleta
Na bank widziałem kiedyś srebrną civic type-s...Loko - Sob 25 Lis, 2006 Też widziałem srebrnego, ale nie jestem pweny czy to był orginał czy zrobiony na type-snox - Sob 25 Lis, 2006 był taki na allego swego czasu był przedstawiany w Czasie tuningu własciciel twierdził ze to Type S no i był srebny Loko - Sob 25 Lis, 2006 Na sto procent type-s nie jest we wszystkich kolorach z VTI.
No to w takim razie type-s są żółte niebieskie i srebrne.
Pewnie wszystkim na chodzi o tego samego Cifa
Czyżby to ten : nox - Sob 25 Lis, 2006 ja go pametam jak jeszcze był na ATS'ach ale reszta się zgadza:)