Cena 23k. zł do negocjacji of kors Jakarti - Czw 30 Lis, 2006 ehhh... kurwa ide sie powiesze.. zostalem sam.
Jimek- masz nowego kolege..Gotti - Czw 30 Lis, 2006 Czekaj, jeszcze nie sprzedałem Możecie się mną podzielić hyhy...Anonymous - Czw 30 Lis, 2006 co za eske kupiles? detale, detale... poka poka...michool_vt - Czw 30 Lis, 2006 poka poka strick - Czw 30 Lis, 2006 Mówi ze ma a nie chce pokazac! Dawaj foty Gotti - Czw 30 Lis, 2006 bo nie ma fot, jak beda to pokaze ot mi tu nie robićAnonymous - Pią 01 Gru, 2006 ktory kolor?Gotti - Pią 01 Gru, 2006 Niestety czerwony + białe pasy + biały dach z tym śmiesznym wielkim szyberdachemAnonymous - Pią 01 Gru, 2006 niestety to by bylo jakbys kupil ten turkusowy... czerwony mozna fajnie zrobic.Gotti - Pią 01 Gru, 2006 Turkusowy frajer, chociaż na białych Mille Miglia evo5 można się zauroczyć.
To podsuń jakiś pomysł koledze Bo poza antracytowymi felgami nie mam pomysłów nox - Pią 01 Gru, 2006 białe na czerwonym będą wyglądać prze kozak zapodaj białe OZ zią:)Anonymous - Pią 01 Gru, 2006 wiec tak
sa dwie mozliwosci. albo mozemy wygrac. Ale ewentualnie mozemy tez przegrac. No jest jeszcze trzecia opcja ze mozemy zremisowac... tutaj jest tak samo
1. zdecyduj w co idziesz. czy zmieniasz na czarny czy zostajesz z bialym. czy moze pomiedzy...
tu byly zdjecia ale umarly. takie zycie... Niemy - Pią 01 Gru, 2006 ...a mi sie bardziej podoba wersja z czarnym dachem i czarnymi felami
ten z bialym dachem i plastikami pod kolor jest za 'cukierkowaty'michool_vt - Pią 01 Gru, 2006 ładniutkie te miniaki