Techniczne - Pytanie do właścicieli Mini i może nie tylko?
Gotti - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: Pytanie do właścicieli Mini i może nie tylko? http://cgi.ebay.com/John-...1QQcmdZViewItem
Warto w coś takiego zainwestować? Na aukcji wspomniane jest o rożnicy 15km. Tyle brakuje w serii ? Coś jak historia z Fabią RS która przez mały IC zasłonięty dodatkowo przez halogen traciła mniej więcej tyle?
Co wypadałoby jeszcze zmienić aby osiągnąć 200ps? seria 163... o ile to mozliwe of kors
Pzdr.
K.
Anonymous - Pią 01 Gru, 2006
zalezy jakie masz plany i czy przywieziesz toto do polski
nie wiem jak jest z przyrostami w wersji sprzed liftingu (mowisz ze jest 163KM czyli o niej mowa). Tam jest inna skrzynka i to podobno duzo zmienia. Silniki sprzed lifta podobno poprostu trzymaja moc, natomiast tak jak moj - te niby 7KM mocniejsze sa w rzeczywistosci o jeszcze mocniejsze i maja gifty.
Sam intercooler ci teraz nie da za wiele moim zdaniem. Ja mam dalej seryjny i tylko miesiac w roku mi to przeszkadza - w upaly. a tak to nie ma problemu, przez wlot sie ladnie chlodzi. teraz jak jezdze i otworze maske po katowaniu to zimny jest totalnie
na moje to tak:
-szukaj najpierw wydechu. ten miniakowy ladnie brzmi ale jest ostro zatkany.
ogolnie to ja bym (zyjac w cywilizowanym kraju) kupil gotowe rzeczy.
chulaj dusza kwestia kasy. dla wzoru. W CH na pewno macie swoje wlasne takie zrodla...

Mam nadzieje ze pomoglem
Vlodarsky - Pią 01 Gru, 2006
przepraszam ale czy Gotti ma Miniaka ? bo ja to dawno na hh nie byłem i nie w temacie jestem...
Gotti - Pią 01 Gru, 2006
Pomogłeś, ale na plusa ostatnie pytanko. Ile takie jajko z niespodzianką na 195ps?
Gotti napisał/a: | Pomogłeś, ale na plusa | o kurwa trzeba bylo tak od razu. nic nie ma za darmo! przynajmniej juz nie bedzie! GOKART ani sie waz. bojkotujemy go. nic sie nie dowie. skompiec ze szwajcarii. juz sie tam nauczyl. i juz ma weza w kieszeni... ale sie wkurwilem. yhhhh.....
w stanach stage 1 1700usd a st2 2000usd. nie ma za co kurwa
Gotti - Pią 01 Gru, 2006
haha, życie
haha zycie!
odp otrzymales. nara.
M - Pią 01 Gru, 2006
Jimek, szalejesz ostatnio. Martwię się o Ciebie
sa dwie drogi. po dobroci (TLC tender love and care) i to drugie. wybor nie byl moj. just playin along
|
|
|