Niemy - Śro 06 Gru, 2006 Temat postu: Mikolaj;dla dzieci malych i duzychco dostaliscie od dziadka mroza?
ja
dostalem :567:Anonymous - Śro 06 Gru, 2006 u mnie to samo
fatality!saxorulez - Śro 06 Gru, 2006 mnie chyba mikołaj nie kocha...
od rodziców dostałem mydło dla alergików
anjas - Śro 06 Gru, 2006 u mnie był ten sam Mikołaj co u Niemego i miksona...Maciek - Śro 06 Gru, 2006 u mnie też.... Jakarti - Śro 06 Gru, 2006 a ja dostalem filmik z Lublina!!
najpiekniesze rzeczy sa najtrudniejsze do dostrzezenia!! nauczylem sie tego jakies 3 lata temu.. Niemy - Śro 06 Gru, 2006
Jakarti napisał/a:
a ja dostalem filmik z Lublina!!
masz racje Jakarti
Shorti-> :mikolaj:Jakarti - Śro 06 Gru, 2006 no mistrzosstwo te mikolajki dla mnie
shorti sie spisal :mikolaj: :682: :mikolaj:Vlodarsky - Śro 06 Gru, 2006 ja sam sobie sprawiłem dzisiaj prezent nowe pierścienie tłokowe i zamówiłem zawory do głowicy dzik - Śro 06 Gru, 2006 Ja sponsora na lakierowanie przedniego zderzaka.
Tak to jest jak k*sy w dostawczakach nie patrza w lusterka.Jakarti - Śro 06 Gru, 2006 tzn, ze z tylem renowki juz spokoj i teraz bierzesz sie z przedni zderzaczek? do 3 razy sztuka..dzik - Śro 06 Gru, 2006
Jakarti napisał/a:
tzn, ze z tylem renowki juz spokoj i teraz bierzesz sie z przedni zderzaczek? do 3 razy sztuka..
W dupe dostalem znowu dwa tygodnie temu, juz nie licze tego.BaRtO_206GT - Śro 06 Gru, 2006 Ja dostalem od Mikolaja mojej dziewczyny (bo moj jak zwykle dal dupy...) cos takiego:
Jakarti - Śro 06 Gru, 2006
dzik napisał/a:
W dupe dostalem znowu dwa tygodnie temu, juz nie licze tego.
powinenes tam nabic jakies gwozdzie albo hak zamontowac..
no Barto.. dlaczego popsules nasze mikolajki? tylko Ty cos dostales..FreeMan - Śro 06 Gru, 2006 o mnie tez mikołaj zapomniał.....