DeeS - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: Z cyklu jaki aparat?Tak ogladalem zdjecia 106 i kurcze fajne one;] Wiec teraz pytam co to byl za zestaw i w ogole.
Bede sie przymierzal w najblizszej przyszlosci do takiego cuda;] a ze tak powiem malo sie znam poprosze pare cennych rad.
Pozdrawiam DLoko - Nie 10 Gru, 2006 Dees chyba wygrał w totka i kupuje wszystko po kolei, samochów, nowy telewizor, nowy aparat, za niedługo jeszcze będzie nowa hulajnoga juz mi o tym wspominał na pw polll - Pon 11 Gru, 2006 taaa a opon dzis mu bylo szkoda hehehe DeeS - Pon 11 Gru, 2006 opon juz nie ma Loko - Pon 11 Gru, 2006 O a co robiliście? Tyraliscie po torze?polll - Pon 11 Gru, 2006 nom bylismy na torze tylko dees niechcial jezdzic bo opon szkoda ja troszke 106 pojezdzilem Loko - Pon 11 Gru, 2006 Fajnei macie z tym torem tak blisko Chociaż chełm lublin to juz nie tak blisko, pewnie bedzie jakieś 100 km. DeeS - Pon 11 Gru, 2006 co Ty tak wiesz:) opoon nie szkoda , tylko ich poprostu nie ma
[ Dodano: Pon 11 Gru, 2006 ]
Loko napisał/a:
Fajnei macie z tym torem tak blisko Chociaż chełm lublin to juz nie tak blisko, pewnie bedzie jakieś 100 km.
ja mam 9 min na tor a 2 lata temu miale 2 min ;]polll - Pon 11 Gru, 2006 hehe ja tam daleko na tor nie mam kilkanascie minut i jestem heheh DeeS - Pon 11 Gru, 2006 Dobra koniec OT.
Co z tym aparatem ?@106 - Pon 11 Gru, 2006 moj aparat to nikon d50 - tu juz z miksonem rozmawialismy o aparatach:
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=1407Anonymous - Pon 11 Gru, 2006 jezeli potrzebujesz mala kompaktowke z mozliwosciami to polecam canona a700 , mam i jest oki, zoom x6 dobry procesor obrazu , manual, duzy wysw 2.5", canon robi dobre male kompaktowki, cena okolo 1tys , wart jest swojej ceny
ale zachorowalem na lustrzanke, poprostu dojrzalem nikon d40
prosty, ma np wieksze mozliwosci robienia fot w wyzszych iso, klania sie szybkosc, optyka i obrobka obrazu przez procesor co u nikona zasluguje na uznanie, praktycznie w iso1600 nie szumi
bo robie z lapy foty dziecku przy czasie powyzej 50ms, a do dziecka trzeba miec raz ze cierpliwosc a dwa ze szybki aparat
i tego mi wlasnie brakuje troszke w canonie, robi dobre foty ale bez flesza w pomieszczeniach , na manualu ciezko dziecko stabilnie uchwycic
wiec zalezy czego oczekujesz od aparatu i czy go wykorzystasz i ile masz na to kasy anjas - Pon 11 Gru, 2006 Ja mam panasonica Lumix DMC-FZ 20.
Coś takiego:
Trochę bardziej rozbudowany kompakt z wieloma ustawieniami manualnymi. Ma niezły zoom - 12x optyczny + 3x cyfrowy.
Niestety zepsuł się w nim oryginalny flash (a gwarancji z USA panasonicowe buraki w PL mi nie uznały), więc w sobotę dokupiłem do niego zewnętrzną lampę Metz i jestem mega zadowolony. Jednak zewnętrzna lampa to jest to. Pobawiłem się chwilę i znów wróciło moje najaranie na robienie zdjęć Anonymous - Pon 11 Gru, 2006 a jak szumy w panasonicu? ponoc spore slyszalem
ale maja dobre obiektywy leica
generalnie aparacik fajny jest dobrze wykonany jakosciowo i nawet ergonomiczny, bawilem sie nim troszkeanjas - Pon 11 Gru, 2006 szumyyy? jakie?... chyba nie kumam... :566: