The Mc - Wto 12 Gru, 2006 Temat postu: Jaki telefon kupicPanowie,
W zyciu duzo rzeczy juz zgubilem i ciagle o czyms zapominam, ale ostatnio udalo mi sie zgubic wlasny telefon komorkowy :562:
Musze cos kupic bo mam teraz jakas stara kom co glosnik niedziala i nieslysze jak ktos dzwoni (bardzo uzyteczny telefon prawda?).
Chcialbym wydac no niewiecej niz 500zl - chce aby mozna bylo ustawic dzwonek jako mp3 i zeby ladnie grala, pozatym inne pierdulki mnie nie interesuja, moze jeszcze aparat no i fajnie jakby byl stoper.
krotko mowiac jaki telefon byscie mi radzili kupic?? FenksJakarti - Wto 12 Gru, 2006 jak zgubiles to spytaj Michala .... moze znalazl..
a uzywka czy nowy? bo wiesz.. jak nowy telefon i z aparatem to moze byc ciezko.. jesli bez abonamentu.The Mc - Wto 12 Gru, 2006 uzywany of course PiTT - Wto 12 Gru, 2006 poszukaj nokii 6230i albo jakiegos samsunga np D500
całkiem spoko telefony i w przyzwoitych cenach
jakoś nigdy nie moglem się przyzwyczaić do siemensa i motki
jeszcze SE są całkiem niezle w stosunku do ceny np. K700ilenny - Wto 12 Gru, 2006 heheheheh....:]The Mc - Wto 12 Gru, 2006 lenny a to jakis nowy model Nokii? mowisz ze dobry jest?
Chyba niedziwisz sie ze tel. zgubilem, bo kto jak kto ale dlamnie jak widac to zaden wysilek phi Niemy - Wto 12 Gru, 2006 nie przejmuj sie The Mc
moj znajomy gubi komorki srednio co miesiac i klucze od domu takze
ma to po swoim ojcu, kiedys jednego pieknego wieczoru zgubil i klucze i komorke, przychodzi do domu, a pod drzwiami stoi ojciec i mowi zeby otworzyl drzwi bo gdzies swoje klucze zapodzial michool_vt - Wto 12 Gru, 2006
Niemy napisał/a:
kiedys jednego pieknego wieczoru zgubil i klucze i komorke, przychodzi do domu, a pod drzwiami stoi ojciec i mowi zeby otworzyl drzwi bo gdzies swoje klucze zapodzial
o ja pierdziu :509: ale sie usmialem
ja polecam Sony Ericsson K750i
Niemy - Wto 12 Gru, 2006 ja jestem zwolennikiem nokii i jak juz PiTT wspomnial polecam 6230i
nowke sztuke mozna zanabyc za ok 600zl
telefon ma miedzyinnymi aparat 1,3mpix, Bluetooth, dobry wyswietlacz, karty pamieci itpPeter - Wto 12 Gru, 2006 ja tam mam nokie 6260 do opyleniaThe Mc - Wto 12 Gru, 2006 Niemy - Dziki za wsparcie dobrze wiedziec, ze jest wiecej takich z mojego gatunku
Nokia mowicie.. no wlasnie jakos nigdy niebylem przekonany do Nokii - Saxorulez ma Motorole v3 tez o tym myslalem, bo ma ladna barwe jak dzwoni.
Najgorsze jest to ze kazdy podaje inny model kom - a to mi niepomaga :570:
Michool ten Sony ma mp3 jako dzwonki?
Sprawdze jeszcze tego 6230Niemy - Wto 12 Gru, 2006
The Mc napisał/a:
Sprawdze jeszcze tego 6230
6230i bo 6230 to starszy, gorszy modelMichał - Wto 12 Gru, 2006 jesi znalazłbyś k750 takiego jak michool pokazał to łykaj go . Super tel. Dobre foty ) 2.0 mpix ) mp3, bluetooth , irda, zajebista polifonia, jakies tam bajerki ma jeszcze, szybki i podobno nie psujący. BAAAAAAARDZO dobry fon,M - Wto 12 Gru, 2006
Michał napisał/a:
jesi znalazłbyś k750 takiego jak michool pokazał to łykaj go . Super tel. Dobre foty ) 2.0 mpix ) mp3, bluetooth , irda, zajebista polifonia, jakies tam bajerki ma jeszcze, szybki i podobno nie psujący. BAAAAAAARDZO dobry fon,
Normalnie jak na forum nastolatki.pl The Mc - Wto 12 Gru, 2006 6230i K750 sa praktycznie w tej samej cenie..
Ok a znacie jakis sklep/komis w warszawie gdzie moge sie popatrzec/posmyrac i kupic tel.