HydePark - Akcja Wielki Świateczny Cyc - JUŻ ODWOŁANA
saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 Temat postu: Akcja Wielki Świateczny Cyc - JUŻ ODWOŁANAPanowie,
jako ze została zapoczątkowana nowa moda na PMIM MY BOOBS w Avatarze proszę wszystkich o zmianę avatara na taki z cycuszkami oraz światecznym akcentem.
Ponizej przykład:
Ci którzy nie zmienią avatara dostaną obrzydliwe avatary z puszką tuńczyka w prezencie od Admina....
Do roboty !!!!!anjas - Wto 12 Gru, 2006 może być?saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 tak.. jest dobrze
ja właśnie pracuje nad moim Anonymous - Wto 12 Gru, 2006 no Anjas widze ze w blondyneczkach gustujesz Saxorulez czy moj avatar jest oki??
a tak wogole to fajny pomysł Łukaszu :564:anjas - Wto 12 Gru, 2006
shorti napisał/a:
no Anjas widze ze w blondyneczkach gustujesz
no nie do końca... saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 shorti.. a widzisz tam jakis świąteczny akcent.. doklej jemiołę albo coś..Anonymous - Wto 12 Gru, 2006 2 propozycje:
ktore lepsze?saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 to już wedle twojego uznania..FreeMan - Wto 12 Gru, 2006 zaraz zmieniam saxorulez :506:saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 ty mnie tu jaj sobie nie rób ze świąt chłopczyku bo Ci mikołaj nie przyjdzie pod choinkę
(piękna składnia poprostu piekna)
ZMień avatar albo ja Ci to zrobiePeter - Wto 12 Gru, 2006 doklej jemiole hahaha. ja tez zaraz jakis zapodam
PS na tej fotce u Freemana to powaznie jest lenny? bo juz tu kiedys goscila Anonymous - Wto 12 Gru, 2006 UP
wygrała pani nr 1 FreeMan - Wto 12 Gru, 2006
saxorulez napisał/a:
ty mnie tu jaj sobie nie rób ze świąt chłopczyku bo Ci mikołaj nie przyjdzie pod choinkę
(piękna składnia poprostu piekna)
ZMień avatar albo ja Ci to zrobie
DYKTATOR !!Vlodarsky - Wto 12 Gru, 2006 a jak mój świąteczny avatar się podoba ?saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 rządzi...