lenny - Śro 13 Gru, 2006 Temat postu: święta czyli prezenty...Jak co roku z nadejściem świąt nadchodzi problem prezentów. Może nie jest jakiś przerażający ale jest....
proponuję dawać tutaj ciekawe pomysly na prezent dla niej/dla niego ktore będą nietuzinkowe, ciekawe.... śmieszne lub poprostu fajne...
może komuś, mi na przyklad, przyda się dobry pomysl :570:
no to jedziemy Panowie....:] :564:Anonymous - Śro 13 Gru, 2006 ja dla rodziców kupilem taki ciekawy gadzet. Za bardzo nie wiem jak to nazwac ale jest to połączenie filizanki i małego czajniczka (sa to dwa pasujace elementy do siebie, wyglada to tak ze do tej filizanki wsadza sie czajniczek i calos wyglada jak duzy czajniczek ).
mozna to kupic w GM na gorze w sklepie galeria centrum hehe koszt 59 zł
jak by kogos interesowało jak to wyglada moge rzucic fotki BaRtO_206GT - Śro 13 Gru, 2006 shorti a to przypadkiem nie jest taki podgrzewacz do herbaty?? ze do tej "filizanki" wstawia sie taka mala swieczke i na to stawia sie ten dzbanek?? ja w zeszlym roku cos takiego kupilem Anonymous - Śro 13 Gru, 2006 nie nie to nie to Jakarti - Śro 13 Gru, 2006 jesli ktos bedzie kupowal prezent dla mnie to ja lubie bokserki
jako, ze najfajniejsze sa prezenty home - made to znajac druga osobe mozna nagrac jej plytke muzyczna albo zrobic jakis albumik ze wspomnieniami
pewnie wiekszosc to wie ale odradzam kupowanie CZEGOS zeby kupic COS.. wtedy lepiej sobie odpuscic.. albo kupic bombonierke..nox - Śro 13 Gru, 2006 dokładnie home made są fajowe , dziewczyna mi na dzień chłopaka upiekła tort w kształcie auta zrobiła kubek album z zdięciami itp i z tego byłem max zadowolony i podniecałem sięjak małe dziecko , a jak bym dostał zegarek albo inne gówno to co pocieszył bym sie chwile podziękował i tyle bo to tylko jakis zegarek.Anonymous - Śro 13 Gru, 2006 fajnie macieb o ja nie dostaje prezentow :(Peter - Śro 13 Gru, 2006 nie wcale Kasik...nox - Śro 13 Gru, 2006 Kasik ty daj sobie jakas fajną fotke do avatarka w świątecznej bieliźnie Jakarti - Śro 13 Gru, 2006
Cytat:
fajnie macie bo ja nie dostaje prezentow
a dlaczego? czyzby ktos nie wiedzial, ze kobiety sa... potrzebne i trzeba im dawac prezenty bo wtedy sie ciesza, a usmiechniete zawsze wygladaja ladniej..
cos chyba sie wzruszylem za bardzo.. to te swieta..Anonymous - Śro 13 Gru, 2006
Peter napisał/a:
nie wcale Kasik...
a ty skad wiesz prezenty od moich dziewczyn sie nie licza..hehe
Jakarti napisał/a:
a dlaczego? czyzby ktos nie wiedzial, ze kobiety sa... potrzebne i trzeba im dawac prezenty bo wtedy sie ciesza, a usmiechniete zawsze wygladaja ladniej..
pomoc dla tych co nie wiedzą co kupić
prezenty od 0 zł wzwyż Maciek - Śro 13 Gru, 2006 No ładnie, Kuba już nakręca bajere
Łukasz, dobra strona napewno znajde jakis prezent Marek23 - Śro 13 Gru, 2006
nox napisał/a:
dokładnie home made są fajowe , dziewczyna mi na dzień chłopaka upiekła tort w kształcie auta zrobiła kubek album z zdięciami itp i z tego byłem max zadowolony i podniecałem sięjak małe dziecko , a jak bym dostał zegarek albo inne gówno to co pocieszył bym sie chwile podziękował i tyle bo to tylko jakis zegarek.
Jakby to byl Tag Heuer Monaco Edition, to bym sie zajaral, idealnie pasuje dla usportowionego kierowcyszymlorek - Śro 13 Gru, 2006 dla mnie Tag Heuera Monaco V4 poprosze pod forumową hoinką od zawsze strasznie mi się podoba, tylko wybór auto vs zegarek mnie nie przekonuje do zakupu