To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - święta czyli prezenty...

lenny - Śro 13 Gru, 2006
Temat postu: święta czyli prezenty...
Jak co roku z nadejściem świąt nadchodzi problem prezentów. Może nie jest jakiś przerażający ale jest....

proponuję dawać tutaj ciekawe pomysly na prezent dla niej/dla niego ktore będą nietuzinkowe, ciekawe.... śmieszne lub poprostu fajne...
może komuś, mi na przyklad, przyda się dobry pomysl :570:

no to jedziemy Panowie....:] :564:

Anonymous - Śro 13 Gru, 2006

ja dla rodziców kupilem taki ciekawy gadzet. Za bardzo nie wiem jak to nazwac ale jest to połączenie filizanki i małego czajniczka (sa to dwa pasujace elementy do siebie, wyglada to tak ze do tej filizanki wsadza sie czajniczek i calos wyglada jak duzy czajniczek :D ).
mozna to kupic w GM na gorze w sklepie galeria centrum :D hehe koszt 59 zł

jak by kogos interesowało jak to wyglada moge rzucic fotki :)

BaRtO_206GT - Śro 13 Gru, 2006

shorti a to przypadkiem nie jest taki podgrzewacz do herbaty?? ze do tej "filizanki" wstawia sie taka mala swieczke i na to stawia sie ten dzbanek?? ja w zeszlym roku cos takiego kupilem :P

nie nie to nie to :)
Jakarti - Śro 13 Gru, 2006

jesli ktos bedzie kupowal prezent dla mnie to ja lubie bokserki ;)

jako, ze najfajniejsze sa prezenty home - made to znajac druga osobe mozna nagrac jej plytke muzyczna albo zrobic jakis albumik ze wspomnieniami :D

pewnie wiekszosc to wie ale odradzam kupowanie CZEGOS zeby kupic COS.. wtedy lepiej sobie odpuscic.. albo kupic bombonierke..

nox - Śro 13 Gru, 2006

dokładnie home made są fajowe , dziewczyna mi na dzień chłopaka upiekła tort w kształcie auta zrobiła kubek album z zdięciami itp i z tego byłem max zadowolony i podniecałem sięjak małe dziecko , a jak bym dostał zegarek albo inne gówno to co pocieszył bym sie chwile podziękował i tyle bo to tylko jakis zegarek.

fajnie macieb o ja nie dostaje prezentow :( :(
Peter - Śro 13 Gru, 2006

nie wcale Kasik...
nox - Śro 13 Gru, 2006

Kasik ty daj sobie jakas fajną fotke do avatarka w świątecznej bieliźnie :)
Jakarti - Śro 13 Gru, 2006

Cytat:
fajnie macie bo ja nie dostaje prezentow

a dlaczego? czyzby ktos nie wiedzial, ze kobiety sa... potrzebne i trzeba im dawac prezenty ;) bo wtedy sie ciesza, a usmiechniete zawsze wygladaja ladniej..

cos chyba sie wzruszylem za bardzo.. to te swieta..

Peter napisał/a:
nie wcale Kasik...

a ty skad wiesz :P prezenty od moich dziewczyn sie nie licza..hehe :D

Jakarti napisał/a:
a dlaczego? czyzby ktos nie wiedzial, ze kobiety sa... potrzebne i trzeba im dawac prezenty ;) bo wtedy sie ciesza, a usmiechniete zawsze wygladaja ladniej..

yhym jakbys zgadl drogi kolego

saxorulez - Śro 13 Gru, 2006

http://www.codam.pl/

pomoc dla tych co nie wiedzą co kupić :)
prezenty od 0 zł wzwyż :)

Maciek - Śro 13 Gru, 2006

No ładnie, Kuba już nakręca bajere :P

Łukasz, dobra strona :D napewno znajde jakis prezent :)

Marek23 - Śro 13 Gru, 2006

nox napisał/a:
dokładnie home made są fajowe , dziewczyna mi na dzień chłopaka upiekła tort w kształcie auta zrobiła kubek album z zdięciami itp i z tego byłem max zadowolony i podniecałem sięjak małe dziecko , a jak bym dostał zegarek albo inne gówno to co pocieszył bym sie chwile podziękował i tyle bo to tylko jakis zegarek.

Jakby to byl Tag Heuer Monaco Edition, to bym sie zajaral, idealnie pasuje dla usportowionego kierowcy

szymlorek - Śro 13 Gru, 2006

dla mnie Tag Heuera Monaco V4 poprosze pod forumową hoinką ;) od zawsze strasznie mi się podoba, tylko wybór auto vs zegarek mnie nie przekonuje do zakupu :D