To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - williams vs. williams

k-mart - Pon 18 Gru, 2006
Temat postu: williams vs. williams
dostalem baty :D
Niemy - Pon 18 Gru, 2006

to przykro nam

a cos wiecej ?

bylo tak:
ustawilem sie z ziomem ktory przejal mojego ex-williego http://forum.hothatch.org...der=asc&start=0 , tego na bialej feldze.

3 razy byly proby od 0-100kmh, zawsze z tym wynikiem ze dostalem 0,5 - 1 dlugosci. Pierwszy start obu nie wyszedl przez brak trakcji, co nie zmienilo wyniku.

Druga proba odbyla sie na autobahnie, od 100-210km/h. Dostalem ze 2 dlugosci. :/

Nie wiem z czego to wyniklo, napewno nie przez to ze on byl na zimowkach 185/55/15 a ja na letnich 195/50/15 ani przez to ze jego clio nie ma srodkowego tlumika a jako tlumik koncowy gruba pierdziawke remus'a.

saxorulez - Pon 18 Gru, 2006

no to ejst wynik tego zę samochody mają XX lat.. i juz pewne ich konie są an emeryturze. Może twoich jest mniej poprostu..
Anonymous - Pon 18 Gru, 2006

willi vs willi, a dzisiaj tez moj miniak vs miniak works... dzieje sie :D

o.. to bedzi eciekawe. Pogoda dobra - niska temp, sucho.

o.. to bedzi eciekawe. Pogoda dobra - niska temp, sucho.

saxorulez napisał/a:
no to ejst wynik tego zę samochody mają XX lat.. i juz pewne ich konie są an emeryturze. Może twoich jest mniej poprostu..

tez tak mysle, co prawda serwisy zawsze byly robione, ale w koncu ma juz 13lat i 215'000km :/ . Trzeba bedzie sprobowac na hamowni za nim cos tam bede modzil z glowica.

saxorulez - Wto 19 Gru, 2006

Ja powiem tak.. przy takim przebigiegu najwyższy czas na "refreszment" pod maską..
Jeżeli masz możliwość ( a chyab jakąś tam masz.. ) to polecam wyjać motor ze szkrzynką i poporstu toprzejrzeć, zapodać to co trzeba nowe (panewki, moze pierścienie) i złożyć once again - planując głowiczkę przy okazji :D