lenny - Pią 06 Sty, 2006 Temat postu: świecę!!!Panowie,
pytanie jest proste...
wchodzić w briska premium czy coś innego polecicie..!?!?saxorulez - Sob 07 Sty, 2006 seriously świeca niewiele zmieni oprócz samopoczucia... aczkolwiek dobra świeca gwarantuje Ci iskrę co napewno jest zdrowsze dla silnikapcs - Sob 07 Sty, 2006 raczej denso lub ngk, najwazniejsze zeby byly do konkretnego modelu auta dopasowane.KonradMK - Sob 07 Sty, 2006 ngk mozna polecić bez wahania, jak pamięci kingstona lenny - Pon 09 Sty, 2006 jasne ze niewiele dadzą jednak jeśli te nie były wymieniane od 60 tysięcy myślę że dobrze silknikowi tym zrobie...PiTT - Pon 09 Sty, 2006 bier NGK V-Line
polecane, dobre i tanie
[ Dodano: Pon 09 Sty, 2006 ]
KonradMK napisał/a:
ngk mozna polecić bez wahania, jak pamięci kingstona
oj z Kingstonem to już nie jest tak jak kiedyś...Michał - Pon 09 Sty, 2006 dokladnie, kiedys nie było markowych firm , a teraz, kingston to juz raczej najgorsze kosci z markowychKonradMK - Pon 09 Sty, 2006 mam sentyment do tej firmy bo jak kiedys szukalem sdramów to 3 razy oddawalem na giełdzie bo nie chciały wspołpracowac a kingston odpalił bez grymasów i do dziś działa. Ja już pradziadek jestem jesli chodzi o te klimaty wiec wybaczcie ze się nie znam na nowinkach lenny - Śro 11 Sty, 2006 no dobrze,
a EYQUEM....?
słyszeliście o nich?!
podobno bardzo dobre, wytrzymałe i niezawodne właściwie świece produkcji jedynej właściwej
tj. francuskiej:]saxorulez - Śro 11 Sty, 2006 nope... havent heard about them :566:Grzesiek VTS - Śro 11 Sty, 2006 Nie, może jest to nowa firma???
Ja mam teraz świecę BOSCHA takie kupiłem i wszystko gra.Anonymous - Czw 06 Gru, 2007 Nie chcę zakladać nowego tematu, a mam pytanie odnośnie świec do Mini JCW. Otóż dedykowana świeca NGK BKR7EQUP występuje w katalogu online NGK, natomiast nie ma jej w sprzedaży, ani możliwości zamówienia na naszym rynku. Jest oczywiście w aso BMW za chore 120zł/szt. :\ Może ktoś już przerabiał ten temat u siebie?Vlodarsky - Czw 06 Gru, 2007
lenny napisał/a:
no dobrze,
a EYQUEM....?
od zawsze na pierwszy montaż w Citroenie i Peugeot... bardzo dobre świece a BOSCH to najgorsze badziewie jakie się obecnie produkuje... napewno NGK dobre a o innych się nie wypowiadam. Ale ja jeżdżę na Eyquem od zawsze - moim zdaniem bardzo dobre. Zdarzało się, że BOSCHe pękały, upalały się... EYQUEM nigdy nie robiło psikusówM - Czw 06 Gru, 2007 Lenny zakładasz to co producent okreslil dla twojego silnika i nic innego.
Koniec i kropka.Stacho - Czw 06 Gru, 2007 Ja mam NGK V-Line założone w Clio podobno są b.dobre