To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Karting

DeeS - Pon 25 Gru, 2006
Temat postu: Karting
Znalazlem na dysku jakis filmik:)

Tzn. Wytlumacze po krotce.

Jest to filmik mojego wyscigu na gokartach. (w zasadzie nie dokonca mojego bo go nie wygralem). Ale do czego zmierzam, generalnie wyscig rozegral sie w radomiu jakies 3-4 lata temu juz nie pamietam dokladnie.

Ja startuje z 7 pozycji, niebieski kombinezon, czarny kask. Po starcie wychodze 3 .
Na poczatku mozna zauwazyc ze tor jazdy dosyc szeroki a to za sprawa tego ze zaczal padac deszcz troszke i tor nie byl do konca suchy.

Wyscig ktory pamietam bardzo dobrze poniewaz jechalem z powazna kontuzja "karku szyjnego" ?

4 Dni przed zawodami zlapal mnie skurcz szyjny, za cholere nie moglem tego wyleczyc. Bolalo do takiego stopnia ze nie moglem przekrecic szyji w prawa strone. Musialem nosic Kolnierz usztywniajacy.

Zawody trwaja od piatku do niedzieli. W piatek przejechalem z 1 trening. Sobota tylko czasowka. W niedziele final.

Tak bolalo ze w piatek na treningach ze na prawych zakretach kompletnie hamowalem do 5 km/h zeby przejechac zakret poprostu bol mi na to nei pozwalal.

Dlatego wolalem nie narazac jeszcze bardziej mojej szyji:) wiec odpoczywalem na trybunach ogladajac sobie inne kat.i takie tam.

Wiec final ukonczylem na 4 miejscu i jestem bardzo zadowolony z tego wyscigu, bardzo chcialem jechac w finale i sie udalo:).

a tutaj filmik do wyscigu.

http://video.google.pl/vi...385474492494489

Runda mistrzostw Polski.
7 pozycja startowa , na drugim zakrecie jestem 3.

Pozdrawiam i milego ogladania.

michool_vt - Pon 25 Gru, 2006

niezle :) nie widzialem nigdy na zywo takiego wyscigu...
masz jeszcze jakiegos karta? dasz pojezdzic :P

DeeS - Pon 25 Gru, 2006

sprzedalem wszystko 3 lata temu. :) Generalnie fajna zabawa i przedsionek do wyzszych kategori typu Wyscigi plaskie i tak dalej.

Adrenalina ogromna :) A najfajjniej jednak sie jak sie dachuje takim czyms...

Jakarti - Pon 25 Gru, 2006

to musi byc fajna zabawa.. jezdzilem gokartem ale tylko na hali (piaseczno) i wspominam to niezmiernie milo :)

4 miejsce to chyba dobry wynik biorac pod uwage, ze miales klopoty zdrowotne ;)

DeeS - Pon 25 Gru, 2006

Prawda jest taka ze nigdy w Radomiu nie zajmowalem wysokich miejsc , przez te 4 lata raz tylko stalem na podium (3 miejsce) a tak to zawsze najgorsze miejsce czyli 4 :)

Natomiast na innych torach bylo duzo lepiej.
Najmilej wspominam Gostyn, Bydgoszcz , i Koszalin , tam byly zwyciestwa . ;]

k-mart - Pon 25 Gru, 2006

fajna sprawa, uwielbiam gokarty. Prawdziwym jezdzilem dopiero raz po torze w LBN, super zabawa. Tak to tylko po jakis halach :/
strick - Pon 25 Gru, 2006

Ładnie DeeS! Szukaj jeszcze czegos ze swoim udziałem :)
Marek23 - Pon 25 Gru, 2006

Kolega Dees musi w takim razie bardzo dawać radę w jeździ na czas... Karting bardzo pomaga w nauce toru jazdy i operowania gazem. Restepka
lenny - Pon 25 Gru, 2006

Panowie, a moze po nowym roku zebralibysmy sie w 15 osob i wynajeli tor na IMOLI??? wyjdzie nas po 150 - 200 pln pewnie a zabawy na caly wieczor dlugi.... fotorelacja jakas, filmik zmontowany przez shortiego... co Wy na to..?!
na poczatku stycznia dowiem sie jakby moglo to wygladac i dam znać... sprawdze jakie koszty, kiedy taniej itp...

anjas - Pon 25 Gru, 2006

ja jestem za! nigdy nie jezdzilem gokartem, ale kiedys trzeba sprobowac :)
DeeS - Pon 25 Gru, 2006

ja tez jestem za , chociaz mam kawalek do wawy. Ale mysle ze dalbym rade, najlepiej jak byscie wynajmowali w weekend. badz piatek.

Kiedys mozna bylo posmigac w lublinie ale niestety zrezygnowali z tego... :(

anjas - Wto 26 Gru, 2006

To jak DeeS będzie to ja się wypisuję ;)
Ja rozumiem, dostać po dupie bo się jedzie pierwszy raz od innych leszczy, którzy już trochę śmigają. Ale zostać zmasakrowanym przez zawodowca to żadna zabawa ;) :D

lenny - Wto 26 Gru, 2006

nie no to jak Dees będzie to ja tez sie wycofuję...
heh!!

zart oczywiście- po nowym roku ogarne sytuację i dam znać jakby to moglo wygladać! ale jeden warunek tylko.... CHCE SWÓJ POLAAARR!!!!!!!

Dariano - Śro 27 Gru, 2006

Wynajecie toru to dobry pomysl ciekawe jakie koszta jak tak 150-200zlych to jeszcze znosnie
Bad-i - Sob 30 Gru, 2006

a ja powiem tak, p.i.e.r.d.o.l.e.n.i anorektycy objezdzaja mnie jak chca, najlepszy tor byl w Grójcu bo tam mozna bylo poczuc to co sie czuje w Kartingu