ogladajac filmik robi sie cieplej na zołądku, co to musiało być na żywo :558:
kolesie ktorzy to budowali musieli byc szaleni! a kierowcy chyba rodzili sie bez jakiejs czesci mozgu/chromosomu czy co tam jest odpowiedzialne za strach :546:
FIA dopuszczajac do udzialu w zawodach takie konstrukcje, praktycznie bez ograniczen mocy, uczynila poczatek lat 80-tych jednymi z najpieknijszych (nie liczac rodzinnych tragedii, dzieki ogromnej ilosci wypadkow w tych autach...)
ps.mysle ze zostalem splodzony dzieki tym autom
ps2.albo przez zniesienie stanu wojennego
ps3.no ewentualnie dzieki miłosci mego ojca do mej mamci :564:strick - Wto 02 Sty, 2007 Ciekawe czy dzisiejsi kierowcy rajdowi ogarniali by te bryczki!nox - Wto 02 Sty, 2007 myśle ze do końca tamtych bryk nikt do końca nieogarniał i to było w tym najlepsze polll - Wto 02 Sty, 2007 B grupa np 205 lub audi i Colin chcialbym to zobaczyc Niemy - Wto 02 Sty, 2007 oj dla Colina to nie nadazyliby z produkcja nowych rajdowek
tutaj trzebaby bylo raczej perfekcyjnego kierownika bo blad = koniecpolll - Wto 02 Sty, 2007 hehe pewnie u Colina bylo by agresji 100 % bo kiedys widzialem film gdzie colin jechal chyba jakims reno 5 i widac bylo ze ogarnia... ale strach sie bac co by bylo gdyby dorwal audi quattro na szutrach Anonymous - Wto 02 Sty, 2007 Ja mam gdzieś 3 dość długie filmiki o B-grupie (w tym wspomniany "Too fast to race"). Jakby ktoś chciał to mogę nagrać na płytce i przynieść na spota jakiegoś. Co do oglądania tych rajdówek, to nic prostszego jak wybrać się na Rajd Niemiec. Do tej pory w klasie historycznej można tam spotkać przynajmniej Audi Quattro S1, a także czasem Rallye Golf-y saxorulez - Wto 02 Sty, 2007 Dla mnie wypadek Toivonena jest poprostu niewiarygodny.. z samochodu nic nie zostało.
Ten wypadek przyczynił sie do zakończenia historii B grupy jeśli się nie mylę.
Dla mnie wypadek Toivonena jest poprostu niewiarygodny.. z samochodu nic nie zostało.
Ten wypadek przyczynił sie do zakończenia historii B grupy jeśli się nie mylę.
B grupa np 205 lub audi i Colin chcialbym to zobaczyc
wtedy na bank pobil by rekord Hannavalda z Wielkiej KrokwiAnonymous - Wto 02 Sty, 2007 Oglądając te stare filmy nie sposób nie wpomnieć o niesamowitej odwadze / głupocie kibiców....polll - Wto 02 Sty, 2007 dlatego ktos kiedys powiedzial... jedziesz tu gdzie jest najwiecej kibicow... tam zawsze jest droga... czy cos w tym stylu heheh Loko - Wto 02 Sty, 2007 To hołowczyc kiedyś tak powiedział ze na jednym z rajdów mistrzostw świata ( nie pamietam na którym) na hopkach skakał tam gdzie było najwięcej ludzi bo tam właśnie była droga.Dariano - Śro 03 Sty, 2007 audi kurewsko sie wkreca wydaje z siebie piekielny dzwiek :562: :562: :562: