Loko - Czw 11 Sty, 2007 Temat postu: Opis NurburgringuZagarnięte z streetracing, bardzo fajny opisa toru Nurburgring.
http://www.fileupyours.co...rgring_line.pdfpolll - Czw 11 Sty, 2007 super tor chcialbym sobie tam pojechac pezotka i posmigac caaaaaaly dzien k-mart - Czw 11 Sty, 2007 ciekawe jaki czas zrobilbym na n-ringu na rowerze Marek23 - Czw 11 Sty, 2007 Ja się wybieram na wiosnę/wczesnym latem, przynajmniej taki mam plan...polll - Czw 11 Sty, 2007 ide w cos pograc gdzie bedzie Nurburgring DeeS - Czw 11 Sty, 2007
Cytat:
ide w cos pograc gdzie bedzie Nurburgring
rFactor . Cala petla jest. Do tego mod clio cup i miazga!!!!strick - Czw 11 Sty, 2007
DeeS napisał/a:
rFactor
A co to? Na czym to chodzi?polll - Czw 11 Sty, 2007 rFactor to gra na pc ale ja uwazam ze jest srednia wole rbr DeeS - Czw 11 Sty, 2007
polll napisał/a:
rFactor to gra na pc ale ja uwazam ze jest srednia wole rbr
bo sie nie znasz:)
Takiej gry nie wystarczy zainstalowac , tylko jeszce dobrze kiere ustawic i wtedy mozna cokolwiek powiedziec.:)
Poll podejrzewam ze w rbr tez masz kiere ustawiona na odwal sie ?;]polll - Czw 11 Sty, 2007 w rbr mam wszytskie mozliwe pomoce wylaczone i gram albo na 540 stopniach albo na 400 ilus Loko - Czw 11 Sty, 2007 Właśnie przeczytałem że nauka jazdy na tym torze zajmuje 40 okrążeń albo wiecej, wiec pierwszy dzień jazdy cały na nauke linji , jakies 800 km do zrobienia, nieźle.
[ Dodano: Czw 11 Sty, 2007 ]
O MArek jeszcze mam coś dla Ciebie
guotencjusz napisał/a:
There have been check ups on noise levels lately so watch out with open exhaust systems.
Niemy - Pią 12 Sty, 2007
Cytat:
guotencjusz napisał/a:
There have been check ups on noise levels lately so watch out with open exhaust systems.
guotencjusz napisał/a:
Wkladasz taki korek, jest cicho, nikt nie patrzy, wyjmujemy i pelny ogien
Cwane Marek23 - Pią 12 Sty, 2007 Ja w gt4 Nurburg zwiedziłem z tysią crazy... Nawet po przerwie pierwsze 2 minuty znam idealnie na pamięć. Mam napał, ale się studzę, bo tam można zginąć, szajse.