dzik - Pią 12 Sty, 2007 Temat postu: Satysfakcja z przyp* sieWitam
Tak offtopowo, jest jakies termin na czerpanie przyjemnosci z czepiania sie o wszystko, nie moge tego znalezc.
Kumpel ma tak caly czas z kobieta i bardzo mu tego slowa brakuje pcs - Pią 12 Sty, 2007 kumpel jest ... molestowany ?M - Pią 12 Sty, 2007 Ta nazwa to permanent PMS mi - Pią 12 Sty, 2007 nie chodzi przypadkiem o określenie "kobieta" :570:anjas - Pią 12 Sty, 2007 mobbing? Jakarti - Pią 12 Sty, 2007 mobbing!! .... super Anjas.. wyprzedziles mnie. czy ja kiedys bede taki dobry jak Ty... bierz to swoje popychadelko i chce sie sprawdzic!!! BaRtO_206GT - Pią 12 Sty, 2007 heheh Kubus widze ze nabrales ostatnio ochote na wyscigi ciekawe dlaczego
A moze poprostu jest to "krotka smycz"? Jakarti - Pią 12 Sty, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
krotka smycz
jesli mowisz o kobiecie to raczej mnie nie obowiazuje... jestem kawalerem a ochoty nabralem to prawda - ale z jednego smiesznego powodu, ktorego nie zdradze dopoki sie nie zmierze z Anjasem na suchym.BaRtO_206GT - Pią 12 Sty, 2007
Jakarti napisał/a:
jesli mowisz o kobiecie to raczej mnie nie obowiazuje... jestem gejem
No kuba tak publicznie sie przyznawac
Jakarti napisał/a:
a ochoty nabralem to prawda - ale z jednego smiesznego powodu, ktorego nie zdradze dopoki sie nie zmierze z Anjasem na suchym
Nauczyles sie startowac?? Jakarti - Pią 12 Sty, 2007 oryginal:
jesli mowisz o kobiecie to raczej mnie nie obowiazuje... jestem kawalerem
mistyfikacja. sfaszowali moje teczki!!!
BaRtO_206GT napisał/a:
Jakarti napisał/a:
jesli mowisz o kobiecie to raczej mnie nie obowiazuje... jestem gejem
BaRtO_206GT napisał/a:
Nauczyles sie startowac??
nie. to inny powod. smieszniejszy saxorulez - Pią 12 Sty, 2007
Jakarti napisał/a:
smieszniejszy
wysrałeś się?Jakarti - Pią 12 Sty, 2007 jeszcze nie ale dobrze, ze mi przypomniales.BaRtO_206GT - Pią 12 Sty, 2007 Ja wiem ja wiem!!!!! Jaka umyl samochod Vlodarsky - Pią 12 Sty, 2007 i zszedł mu zółty lakier - okazało się, że punto Dżakartiego jest białe...anjas - Pią 12 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
wysrałeś się?
jak ja lubię to forum
Jaka, chcesz zobaczyć jak puntolot bangla po remonciku? Spoko, możemy się ustawić jak będzie sucho. Na razie nie da się startować, bo mieli niemiłosiernie na oponkach 165/14