Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - KUPIĘ LISTWĘ PROGOWĄ LEWĄ TO SAXO VTS
CHRZANEK - Wto 16 Sty, 2007 Temat postu: KUPIĘ LISTWĘ PROGOWĄ LEWĄ TO SAXO VTSKupię lewą listwe progowa do saxo VTS
Ważne żeby była cała.
Lewą - czyli ta po której stronie siedzi kierowca w części kontynentalnej
Ewentualnie chętnie zamienie na sprężyny Eibach do P206XS (ale do saxo też pasują bo ze swojego zdjąłem )Niemy - Wto 16 Sty, 2007 a tutaj dzwoniles?
http://moto.allegro.pl/it...lne_listwy.htmlCHRZANEK - Wto 16 Sty, 2007 Pierwszy link - niestety nie ma, może w przyszłym tygodniu
Drugi link - tylko smsy. Napisałem i czekam na odp.
Ale dzieki za szybką reakcję.
Szczerze mówiąc nowy tu jestem to nie wiem co mam zrobić, czy mam zaznaczyć ten "ptaszek"że pomogłeś, czy zrobić to dopiero jak kupie już ta listwę anjas - Wto 16 Sty, 2007 nie wypracowaliśmy jeszcze zasad ogólnych dotyczących dawania "pomógł". Ale feel free CHRZANEK - Wto 16 Sty, 2007 Drugi link - odpisał, niestety - ma tylko prawą.
Ale nie załamuję się mam jeszcze troche czasu - lakierować będe dopiero na wiosnę więc szukam szukam szukam saxorulez - Wto 16 Sty, 2007 0501213584 Adam Antosiewicz - powiedz że masz numer od Łukasza Boraka i zapytaj o listwę.. on sporo ma takich artykułówCHRZANEK - Wto 16 Sty, 2007 Nie omieszkam.
Adama znam z widzenia.
Jak Wypych składał swoje Saxo to często jeździł do Adamanta na konsultacje saxorulez - Wto 16 Sty, 2007 No właśnie.. bo kto ma saxo i go nie zna ten leszcz Michał - Wto 16 Sty, 2007 ja jeszcz bym dodał łukaszu
i u niego nie serwisuje ten leszcze
łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee PETER !!! ty leszczu ":DGrzesiek VTS - Czw 18 Sty, 2007 Lewa od strony kierowcy ???
Ja Mam wszystkie nakładki i i zderzaki tylko jednej listwy brak
może mam ta której ci brakuje.CHRZANEK - Czw 18 Sty, 2007 Witam.
A ile za tą listewkę i czy masz lewą - bo tą konkretnie potrzebuje???
Na razie wyrażam duze zainteresowanie Grzesiek VTS - Czw 18 Sty, 2007 od Strony kierowcy ??Jakarti - Czw 18 Sty, 2007
Grzesiek VTS napisał/a:
Lewa od strony kierowcy ???
Cytat:
A ile za tą listewkę i czy masz lewą - bo tą konkretnie potrzebuje???
Cytat:
od Strony kierowcy ??
a co wy motyla noga macie saxo z Anglii sprowadzone? Grzesiek VTS - Czw 18 Sty, 2007 nie :564:CHRZANEK - Czw 18 Sty, 2007 Troche się zakręciłem:
Nie - znaczy że nie masz lewej listwy
czy
Nie - nie dotyczy samochodu z UK
W kazdym razie bezpieczniej chyba bedzie posługiwać się określeniami Lewa/Prawa niż od kierowcy/od pasazera Potem mogą być niedomówienia