KonradMK - Śro 17 Sty, 2007 Temat postu: Moja impreza urodzinowaSłuchajta!
W piątek tj. 19 stycznia robię imprezkę. Jak zapewne wiecie nie mam kolegów i nikt mnie nie lubi więc nie miałem kogo zaprosić
a tak serio zrobiłem wstępnie rezerwację na godz. 21 w klubie METAFORA.
Wbrew temu co piszą na stronie powyżej wstęp kosztuje 10 zeta - jeśli nie przyjdą wszyscy których zaprosiłem to stawiam wejście
Plus klubu jest taki że:
1. będzie impreza więc powinny być lachony
2. na bramce stoją moi kumple (może się przydać hehe)
3. jest w samym centrum a więc zawsze można się zawinąć gdzieś indziej (np do Sofii )
Nie znam wszystkich klubowiczów osobiście natomiast zapraszam wszystkich którzy mają ochotę pobawić się z kulturalnym ludźmi
Proszę o odpowiedź w ankiecie
PS w podpisie jest mój num kom więc jakby co to call me, biatch! Niemy - Śro 17 Sty, 2007 sorry Kondzio, ale mnie nie bedzie, zaluje :567: , pewnie bedzie dobra biba :564:Michał - Śro 17 Sty, 2007 bede !!
na którą godzine ??
jaka muzyka ??
wejscie na twoje nazwisko ??
twoja stara ?KonradMK - Śro 17 Sty, 2007
Niemy napisał/a:
sorry Kondzio, ale mnie nie bedzie, zaluje :567: , pewnie bedzie dobra biba :564:
Jak to nie będziesz!?!?! Na wahę nie masz? Chłopaki, zrzuta
[ Dodano: Sro 17 Sty, 2007 ]
Michał napisał/a:
bede !!
ciebie nie zapraszałem
Michał napisał/a:
na którą godzine ??
napisałem - 21
Michał napisał/a:
jaka muzyka ??
baunsy joł madafaka, spocisz się
Michał napisał/a:
wejscie na twoje nazwisko ??
wejście normalnie jak do klubu, powiem bramkarzom ocb więc jakieś hasło się ustali może
Michał napisał/a:
twoja stara ?
na twoją wejdzie każdy... lol to mi się ładnie napisało hehe
Zapraszam Jakarti - Śro 17 Sty, 2007
KonradMK napisał/a:
Michał napisał/a:
twoja stara ?
na twoją wejdzie każdy... lol to mi się ładnie napisało hehe
chyba tez sie skusze saxorulez - Śro 17 Sty, 2007 odradzam.. mało wygimnastykowana KonradMK - Śro 17 Sty, 2007 łojooooo gruubo Jakarti - Śro 17 Sty, 2007 Lukasz - a Ty jak? bedziesz? nie bedziesz?Maciek - Śro 17 Sty, 2007 Metafora to jest to co bylismy po Wigilii?Niemy - Śro 17 Sty, 2007 chyba takMaciek - Śro 17 Sty, 2007 ten mama joke wam sie wybitnie udał :509:
ja tez sie postaram wpasc PiTT - Czw 18 Sty, 2007 postaram się wpaść chociaż na chwilę... strzelić Ci klapsa saxorulez - Czw 18 Sty, 2007
Jakarti napisał/a:
Lukasz - a Ty jak? bedziesz? nie bedziesz?
ide ale bierzemy Michała.. bo moze potem pojdziemy do UNDERu Jakarti - Czw 18 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Lukasz - a Ty jak? bedziesz? nie bedziesz?
ide ale bierzemy Michała.. bo moze potem pojdziemy do UNDERu
Michal juz sie wprosil to bedzie tlusty piatek KonradMK - Czw 18 Sty, 2007 panowie bez was bym się w ogóle źle bawił na pewno
[ Dodano: Czw 18 Sty, 2007 ]
jest nowa zasada - kto nie przyjdzie ten jeździ skodą i ma buty z tesco! (nie dot. osób spoza wawy bo rozumiem że skoda dużo pali )