Techniczne - Jaki¶ dobry warsztat/service na ¦l±sku
nox - Pon 22 Sty, 2007 Temat postu: Jaki¶ dobry warsztat/service na ¦l±sku Tak jak w temacie moze kto¶ słyszał o jaki¶ dobrym warsztacie .
Konkretnie chodzi mi o zrobienie takiego dobrego przegl±du auta tym bardziej ze stało rok w garazu coprawda odpaliło za pierwszym razem ale ogolnie ma juz troche za sob± i troche boje się jeĽdzić
Sieciowych się boje kiedys w norauto mieli sprawdzić co¶ z elektryk± to wyrwali mi dosłownie cały aralm i profesionalnie na driciku miedzianym go przymocowali na wierzchu na pytanie co du chu.... okazało się ze chłopaki niepotrafili wył±czyc alarmu to wyrwali go
przy okazju jak macie to zapodajcie namiar na warsztat blacharsko/lakierniczy
niemy jak ty robiłe¶ swoje saxo to byłe¶ zadowolony mozesz polecić ?? jak tak do pisz gdzie co i jak??:)
strick - Pon 22 Sty, 2007
W Mikołowie jest kole¶, podobno bardzo dobry, ale aktualnie s± u niego przynajmniej 2 tygodniowe zapisy!
Niemy - Pon 22 Sty, 2007
nox napisał/a: | niemy jak ty robiłe¶ swoje saxo to byłe¶ zadowolony mozesz polecić ?? jak tak do pisz gdzie co i jak??:) |
ja jestem bardzo zadowolony z tego jak mi zrobili saxo
blacharz jest w Czekanowie kolo Glowic, mlody koles, bardzo sumienny, dobrze robi i nie drogo
mechaniora z kolei to mam kierownika serwisu ASO Citroena z Gliwic, dorabia po goddzinach, moge polecic
jesli Cie to interesuje dawaj na na pw
strick - Pon 22 Sty, 2007
A mam lakiernika na kamionce!
|
|
|