To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Śrópki do saxo ( stalówki )

Michał - Czw 25 Sty, 2007
Temat postu: Śrópki do saxo ( stalówki )
Panowie, szukam na gwałt miejsca gdzie moge dostać od reki sruby do stalówek do saxo . Musi być wawa , jak juz napisałem ,od reki . Dzisiaj moich slickach dzisiaj zobaczyłem smierc przed oczami pierwszy raz w jak jedze w saxo, nawet bardziej sie bałem dzisiaj niż jak z łukaszem dzwoniłem albo z Markiem jedziłem. Strasznie wazna dla mnie to jest sprawa ponieważ potrzebuje samochód na codzień a jedząc na letnich, szczerze, juz sie boje w taka pogode. Mam zimówki ze stalówkami ale podczas przeprowadzek ostatnich gdzieś mi sie te sruby zapodziały. Znacie jakiś sklep ?? Vłodziu, moze w aso masz ?? ( tylko ceny w aso mnie zabijają )
peace !!

Maciek - Czw 25 Sty, 2007

Michał w R-tec'u prubowałeś www.rtec.pl maja na stanie mase stalówek wiec moze srubunek od reki tez będą mieli.
Peter - Czw 25 Sty, 2007

Michal sruby dostac to zaden problem. Wiem ze maja tu np http://www.rogujski.com.pl/ Jak nie jezdzisz na dystansie i sruby nie musza byc dlugie to od reki dostaniesz bez problemu.

[ Dodano: Czw 25 Sty, 2007 ]
PS a czemu nie zamontujesz na te sruby co masz?

Grzesiek VTS - Pią 26 Sty, 2007
Temat postu: Re: Śrópki do saxo ( stalówki )
Michał napisał/a:
Panowie, szukam na gwałt miejsca gdzie moge dostać od reki sruby do stalówek do saxo . Musi być wawa , jak juz napisałem ,od reki . Dzisiaj moich slickach dzisiaj zobaczyłem smierc przed oczami pierwszy raz w jak jedze w saxo, nawet bardziej sie bałem dzisiaj niż jak z łukaszem dzwoniłem albo z Markiem jedziłem. Strasznie wazna dla mnie to jest sprawa ponieważ potrzebuje samochód na codzień a jedząc na letnich, szczerze, juz sie boje w taka pogode. Mam zimówki ze stalówkami ale podczas przeprowadzek ostatnich gdzieś mi sie te sruby zapodziały. Znacie jakiś sklep ?? Vłodziu, moze w aso masz ?? ( tylko ceny w aso mnie zabijają )
peace !!

Kup w dowolnym sklepie z Felgami !!!! powiedz ze do cytryny potrzebujesz :)

Michał - Pią 26 Sty, 2007

Dzieki wszystkim, dzisiaj zadzwonie pod podane linki.
Peter, te co mam są jeszcze pod dystanse wiec huj, są za długie.

CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007

WIdze że problem podobny jak i u mnie ...
Chyba trzeba w szpilki z nakrętkami zainwestować, i później sie nie bawić w 2 rodzaje śrub.

Peter - Pią 26 Sty, 2007

Michal a moze zaloz wlasnie stalowki na dystanse. nie beda tak ginac w nadklolach te zimowy
KonradMK - Pią 26 Sty, 2007

przerabiałem to kiedyś i pękł mi dystans - stalówki nie mają tak gładkich powierzchni i nigdy nie przylegają idealnie (chyba że są zajebiście nowe)
CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007

Poza tym na śliskie nawierzchnie korzystniej jest zmniejszyć rozstaw kół.
To taka obserwacja z motorsportu.

Michał - Pią 26 Sty, 2007

nie da sie tak. nie wiem czemu, ale nie moge dokrecic staówek + dystanse. Zaraz do adasia dzwonie
Michał - Sob 27 Sty, 2007

jak zawsze, Adaś ( adamant ) pomógł ;) w poniedziałek odbieram komplet , mam nazdieje ze za friko ( tak wynikało z rozmowy ;) )