DeeS - Wto 30 Sty, 2007 Temat postu: Richard Burns Rally [RBR]Napewno czesc zna ten tytul. Marek cos wspomnial. Ja rowniez od czasu do czasu upalam tego sima.
Proponuje zeby kazdy zainteresowany wypisal jakie czasy kreci itp.
Czas/odcinek/auto i bedziemy sie licytowac ;]Michał - Wto 30 Sty, 2007 ja musze kiere kupić i będe smigać.
Juz od 3 tygodni sie za to bioreMarek23 - Wto 30 Sty, 2007 Spox ziom, muszę odkurzyć pleya i obejrzę co tam wyjeździłem...anjas - Wto 30 Sty, 2007 Jak któryś gejuszek chce tą gierkę (2CD na PCta) to mogę oddać. Oryginał prawie nie śmigany.
Ale osobiście, bo nie chcę mi się na pocztę dmuchać DeeS - Wto 30 Sty, 2007
Cytat:
Spox ziom, muszę odkurzyć pleya i obejrzę co tam wyjeździłem...
dawaj dawaj zebym wiedzial co poprawiac saxorulez - Wto 30 Sty, 2007 mi nie chciało się uruchomić.. pomimo ze miałem orginał.
2.4 MHz, 5xx MB RAM, Karta Radeon 9200 128MBMichał - Wto 30 Sty, 2007 radeon 9200 :563: ciężko będzie na niej richarda uruchomic.
anjas ile chcesz za nią ??
niedługo bede u bartka to moze bym podjechał po nią .Michał - Wto 30 Sty, 2007 a to tak zeby cie nie poniosło
na DVD http://www.allegro.pl/ite...wyprzedaz_.htmlanjas - Wto 30 Sty, 2007
Michał napisał/a:
anjas ile chcesz za nią ??
niedługo bede u bartka to moze bym podjechał po nią .
nic nie chce, ja nie gram a komuś może się przydać
mi nie chciało się uruchomić.. pomimo ze miałem orginał.
2.4 MHz, 5xx MB RAM, Karta Radeon 9200 128MB
Hmm to dziwne chyba, bo na moim geforce 3 128 chodziło, co prawda tylko demo ale na minimalnych ustawieniach dało się grać spokojnie
Pamietam tylko zę miałem spore problemy zeby to uruchomić, cos ze sterownikami nie grało chyba.polll - Wto 30 Sty, 2007 u mnie na radeonie 9200 se smiga bez problemu
tylko trzeba miec wmiare aktualne sterowniki qbus - Śro 31 Sty, 2007 Tak... akurat RBR ma to do siebie ze lubi sie ciac z kartami ATi... ja swego czasu dosyc mocno upalalem, zaliczylem nawet 2 pelne sezony w polskiej lidze RBR... razem z Jakubem Gerberem stworzylismy projekt zespolu PS 2 RBR Rally Team... ciekawa zabawa i niezla alternatywa na jako taka konkurencje... po wgraniu wszelkich samochodow a zwlaszcza konkretnych S1600 lata sie az milo. pozdrawiam.Loko - Sob 10 Lut, 2007 RBR ma jednego duzęgo plusa, można pościgać się z Kubicą
JA nei wiem on to chyba 24/h samochody i jazda, jak nie na żywo bolidem to wraca do domu i napaża w RBR, pewnie jak śpi to też jezdzi
Monte Carlo w RBR:
"W rajdzie punktowali także Polacy. Dwa punkty w klasyfikacji generalnej zdobył Łukasz Lach, natomiast w grupie N zwyciężył Robert Kubica."
"Prowadzący po 1. etapie w N-ce, Jarosław Cebula nie zdołał ukończyć zawodów. W tym przypadku, bez większych problemów zwyciężył lider teamu RK Motors, Robert Kubica w Subaru N11"qbus - Sob 10 Lut, 2007 Ale to nie jest ten sam Kubica... zbieznosc nazwisk i imion zupelnie przypadkowa. Robert nigdy nie startowal w polskich rozgrywkach RBR... owszem mozna sie bylo z nim poscigac u wlochow w projekcie "rbr-online" ale to bylo jeszcze za czasow jak Robert latal w Fseries by Renault. Szczerze mowiac byl piekielnie szybki w grze, piekielnie szybki w zyciu, ma gosc niesamowite zdolnosci manualne.Loko - Sob 10 Lut, 2007 Na pewno to nie ten? Kiedyś czytałem wywiad w którym mówił ze śmiga w rbr, znajde go i zobacze o co tam chodziło