Techniczne - Katalog Sandtler
DeeS - Czw 01 Lut, 2007 Temat postu: Katalog Sandtler Helllo !
Wlasnie wpadl w moje rece katalog Sandtler kupe fajnych rzeczy powiedzmy ze do rajdowki to zywiol. Jest pare smakolykow ktore moga sie wam przydac
Jest rowniez internetowy ale ceny sa wyzsze. W katalogu sa nizsze a ja chyba bede mial jeszcze nizsza niz w katalogu np.
Ceny porownywalne :
Katalog (papier)/ katalog internetowy
Rozporka do SAXO (nie mam napisane jaka to ale cos pokroju Sparco) 69 Euro / 82 Euro
Honda Civic
Typ-R 2.0 16V V-Tec 9/01- 74 euro / 88 euro
Kierownica Sparco (zamsz/czarna)
330 mm 126 euro / 165 euro
Kierownica OMP CORSICA
350 mm 118-123 euro / 179 euro
narazie tyle:)
Jak by ktos chcial sprawdzic sobie cene czy cos to prawie do kazdego auta wszystko sie znajdzie od ubioru po swiece itp; ]
Katalog Internetowy SANDTLER
Loko - Czw 01 Lut, 2007
Ceny z katalogu internetowego takie sobie.
Te z papieru juz lepsze, a ile do tego przesyłka kosztuje?
saxorulez - Czw 01 Lut, 2007
40EUR
a w katalogu chyba są netto
Loko - Czw 01 Lut, 2007
No to po doliczeniu przesyłki już nawet te z papierowego katalogu nie są fajne , a jeśli jeszcze to ceny netto to juz wogóle bardzo nie fajnie
Podobnie jest na www.rallynuts.com ceny podane w złotówkach są super fajne, ale po doliczeniu vatu i przesyłki robią się kosmiczne
DeeS - Czw 01 Lut, 2007
z tym ze prawdopodobnie ja bede mial cene netto a za przesylke tez inaczej liczono.
Jak stec rozjebie autko , to bede cos zamawial ...
Loko - Pią 02 Lut, 2007
Czyli rozumiem że mozęmy liczyć na twoją pomoc w tej sprawie?
DeeS - Pią 02 Lut, 2007
W sprawie zeby Stec sie rozwalil to nie
ale w sprawie znizki/zakupu tak
Loko - Pią 02 Lut, 2007
Spoko spoko, a moze być któreś auto od steca czy on sam osobiście musi pyknąc bo jak któreś auto to będzie łątwiejsza sprawa, zawsze można jakiś kamień na os wrzucić albo cos Joke oczywiści eto głupie praktyki i chyba już się nie zdarzają
|
|
|