HydePark - Co za auto sobie sosna kupił? - zgaduj zgadula
Anonymous - Pią 02 Lut, 2007 Temat postu: Co za auto sobie sosna kupił? - zgaduj zgadulaPanowie...Łada choć łączy mnie z nią szereg wspomnień i łezka się kręci gdy przypomnę sobie ile to auto budziło we mnie emocji na początku naszej 3 letniej wędrówki...ile serca w nią włożyłem aby nie wyglądała jak ostatnie ścierwo...ehh :567:
To pierdoli mnie to w tym momencie gdyż mam nową zabawkę
Zgaduj zgadula co se kupiłem!
Z konkurencjusza wyłączam Kubę bo jemu już sie pochwalilem swoim nowym autem
Generalnie jest to auto juz wlasciwie kultowe. Ma 4 cylindry 170 kucyków waży 1300kg i ma długość 4,3m
P.S generalnie jeszcze miesiąc temu szukałem wygodnego kombi ale nie sugerujcie sie tym bo mnie pojebalo do reszty
Kto zgadnie bez dalszych podpowiedzi ma browara na najblizszym spociku na ktory sie wybiore
Kolejna podpowiedz jutro jakby sie nie udalo dzis odgadnac Anonymous - Pią 02 Lut, 2007 Na myśl przychodzi mi jedynie Toyota Celica 2.0 GT po bodajże 94(cztery okrągłe światła z przodu) BaRtO_206GT - Pią 02 Lut, 2007 Albo Audi Coupe
[ Dodano: Pią 02 Lut, 2007 ]
albo i nie buhahah
[ Dodano: Pią 02 Lut, 2007 ]
170 kucy miala jeszcze Mazda MX6, Toyota Mr2 ale ona jest lzejsza, Ford Probe GT Turbo no albo Celica.szymlorek - Pią 02 Lut, 2007 calibra
a tak na poważnie to musi być jakieś wielkie coupe więc może preluda albo pug 406 coupe ? k-mart - Pią 02 Lut, 2007 moze ex-laga bad-i'ego, chyba tez ma 170KM strick - Pią 02 Lut, 2007 Jakaś Hania VTi z kilkoma workami piachu wewnątrz? Jakarti - Pią 02 Lut, 2007 dam sie sosnie powbawic do konca
jeden z was zgladl motyla noga osobiscie nie widzialem jeszcze ale robi wrazenie. i jedyny sluszny kolor - czarnosc DeeS - Pią 02 Lut, 2007 Toyota Celica 2.0 GT obstawiam to szymlorek - Pią 02 Lut, 2007 ponieważ sosna ma w opisie "zarejestrowany" to obstawiałbym probe bądź 406coupe
mx6,preluda,calibra bądź mr2 to raczej "zarejestrowana" niż "zarejestrowany" co za tym idzie chyba odpadają
Tyle zabaw z językiem polskim szymlora Jakarti - Pią 02 Lut, 2007 ja wam powiem jedyna sluszna prawde... to bylo tak:
dzien 1 - sosna wchodzi na forum zeby kupic tatowoz
dzien 2 - sosna spotyka sie z wspaniala reakcja naszych klubowiczy
dzien 3 - nadal chce kupic tatowoz ale chcialby zeby szybko jezdzil
dzien 4 - mysli czy aby napewno dobrze mysli
dzien 5 - tak sie w nas zakochal, ze zaczyna szukac fury, ktora da mu status przynajmniej przyjaciela
dzien 6 - jeszcze nie wie czy dobrze zrobil ale kupil auto inne od tatowozu
dzien 7 - z radoscia i oczywistym poczuciem spelnienia mlodziedzienczego obowiazku i marzen oznajmia nam, ze kupil auto jakiego na forum jeszcze nie ma. dnia siodmego odpoczynek..polll - Pią 02 Lut, 2007 ja mysle ze 406coupe Anonymous - Pią 02 Lut, 2007 hehe...brawo p106rallye...pierwszy post i trafiony zatopiony :564:
chyba za dużo podpowiedzi dałem ale i tak szacuneczek
szymlorek twoje zabawy z językiem polskim to było cwane...lecz nie do końca...opisik zarejestrowany może dotyczyć słowa "samochód" nie koniecznie konkretnej marki
No i tak jak Kuba wspomniał...jeszcze miesiąc temu miał być tatowóz kombi...no i patrzcie co ze mnie zrobiliscie
Zanim na dobre zaczne bawić sie ze swoją nową kochanką i pokaże ją publicznie to muszę podstawowe rzeczy porobić...płyny, rozrząd no i przegubik bo troche go słychać
Jęśli ktoś ma jakąs opinie na temat celici GT to z podzielcie sie ze mną tymi informacjami...każda przestroga, porada czy wytknięcie wad to dla mnie dodatkowa wiedzaNiemy - Sob 03 Lut, 2007 gratulacje zakupu, zawsze mi sie to auto zajebis.cie podobalo :one:Vlodarsky - Sob 03 Lut, 2007 Gratulacje ślicznego zakupu. A teraz jak to jeździ ??strick - Sob 03 Lut, 2007 Graty, zgadzam sie z Niemym, też mi sie zawsze podobały