Marek23 - Pon 12 Lut, 2007 Temat postu: GronoWlasnie znalazlem Saxoruleza na gronie... Kto jeszcze jest? Trzeba by sie pozapraszac...dzik - Pon 12 Lut, 2007 Ja jestem http://grono.net/users/71237/detail/M - Pon 12 Lut, 2007 Ja nie lubie grona, kojarzy mi sie z niewyżytymi Panienkami ktore sie tam obnażają Dariano - Pon 12 Lut, 2007 przeciez na gronie jest z pol naszego forum jestem i ja. Uwaga saxorulez "zaje.bu.je z grona zdjecia a pozniej modyfikuje i puszcza w obieg na roznych forach np: jakis czas temu widzialem moje zdjecie z doprawionym afro na forum hh.org to nie do przyjecia Maciek - Pon 12 Lut, 2007 Ja też jestem maciekrallye.grono.net szymlorek - Pon 12 Lut, 2007 jest także szymlorek.grono.net tyle tylko że brak tam jakichkolwiek info, fotek itp kiedyś miałem zamiar coś tam zadziałać ale jakoś czasu nie ma dzik - Pon 12 Lut, 2007
eM napisał/a:
Ja nie lubie grona, kojarzy mi sie z niewyżytymi Panienkami ktore sie tam obnażają
eM, przelam sie, internet nie jest taki zly jak w tv mowia, warto sprobowac, zacznij bezpiecznie od onet.pl itd saxorulez - Pon 12 Lut, 2007 Grono to źródło wiedzy o innych to fakt...
I casem fajne foteczki tam mozna znaleźćM - Pon 12 Lut, 2007 hehehehe ja to jestem stary wyjadacz.
Kto z was wie co to bbs? I kto sie łączył na bbs top secretu albo secret service ze o innych nie wspomne. Modemem 14400 zyxela pozyczonym od kolegi
Dlatego grono jest dla mnie zenujace Jakarti - Pon 12 Lut, 2007 jestem i ja
hehehehe ja to jestem stary wyjadacz.
Kto z was wie co to bbs? I kto sie łączył na bbs top secretu albo secret service ze o innych nie wspomne. Modemem 14400 zyxela pozyczonym od kolegi
Ja wiem, i mnie podniecalo jak sie dorwalem do modemu 9600bps, takie czasy byly.
Nawet jak internet do naszego kraju wchodzil to sie zapoznawalem a nikt nie wiedzial co to jest k-mart - Pon 12 Lut, 2007 Jestem i ja:
kmart.grono.net :562:106 - Pon 12 Lut, 2007
eM napisał/a:
Kto z was wie co to bbs?
prehistoria...wiedzialem, ze skas to znam... pl.wikipedia.org... "Najbardziej znane BBS-y
w Polsce lat 90. to m.in.: Bajtek BBS, Top Secret BBS" i juz :] to do takich wypasionych
pojec ja dodam jeszcze np. SSTV :]FreeMan - Pon 12 Lut, 2007 ja tez jestem na gronie...:P
krzys23.grono.net
BaRtO_206GT - Pon 12 Lut, 2007 ja tez jestem!! w znajomych Krzysia