Loko - Śro 14 Lut, 2007 Temat postu: Pokaż mi swój pulpit, a...Wpadłem na plan, że w ramach bliższego poznania zapoznamy się ze swoimi pulpitami , ciekawe co tam u was siedzi na tapetach, na co codziennie spoglądacie i co was cieszy, bo chyba taką role między innymi ma spełniać tapeta.
Zaczynam od mojego pulpitu:
Lecąca bokiem piękna, gładka m trójeczka jak nóweczka, to to co mnie rozwesela od jakiegoś czasu Niemy - Śro 14 Lut, 2007 u mnie tez boczek i cudowne Audi quattro
szymlorek - Śro 14 Lut, 2007 U mnie też audi tyle że R8 no i fotka wyśrodkowana a nie rozciągnięta bo lubie miećprzejżysty pulpit
Loko - Śro 14 Lut, 2007 No audiczka quatro, wygląda na prawde bojowo, zdaje się mówić zabije Cie , ale przy tym ma spokojne oczy Michał - Śro 14 Lut, 2007 a ty niemy co. Francuski windows :566:Anonymous - Śro 14 Lut, 2007 saxorulez - Śro 14 Lut, 2007
U mnie w pracy .. co miesiąc zmieniam tapety na coś fajnego z Top Gear. W zeszłym roku był fajny kalendarz który można było sobie co miesiac zmieniać.
W domu mam coś innego.. wkleje pózniejPeter - Śro 14 Lut, 2007 ja nie zdradzam Citroena
M - Śro 14 Lut, 2007 ladny widok.. prawie jak kazimierz dolny ps - Śro 14 Lut, 2007 U mnie patriotycznie (oraz niezly burdel ):
fajne masz katalogi Michał ... specyficzne zainteresowania strick - Śro 14 Lut, 2007 Michał zajefajne katalogi Czesto srasz na siebie?
JA mam taki w robocie, co jakis czas sie zmienia, ale zawsze jest saxo k-mart - Śro 14 Lut, 2007 a u mnie juz od dawna "ojciec chrestny" rzadzi Gotti - Śro 14 Lut, 2007 Ja mam monotematycznie i bez ikon bo mnie denerwują