106 - Czw 15 Lut, 2007 Temat postu: 206 Grand Turisme + Kadet GSI 16V A7witam, jak w temacie.... potrzebuje info, silnik, wyposazenie... itp.... bede
wdzieczny... dam pomogl... /jak wroce za 3 dni :D/lenny - Czw 15 Lut, 2007 jedziesz do mnie albo do barto do pimpa i masz wszystko ziooomm!!!
poprosze pomógł:]saxorulez - Czw 15 Lut, 2007
lenny napisał/a:
jedziesz do mnie
do Ciebie to on nie ma po co jechać..
przecież ty masz S16 a to co innego niż 206 GTMaciek - Czw 15 Lut, 2007 Inne zderzaki z przodu i z tyłu. wąskie nadkola z przodu takie jak w biedniejszych wersjach a nie jak w s16 ale za to z delikatnymi dokładeczkami. tylkow srebrnym kolorze i tylko 99 roczkik o ile dobrze pamiętam. Silnik ten sam co w s16 i gti. Ile tego wyprodukowali i co tam było na pokładzie to BaRtO kiedyś pisał lenny - Czw 15 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
przecież ty masz S16 a to co innego niż 206 GT
Maciek napisał/a:
Inne zderzaki z przodu i z tyłu. wąskie nadkola z przodu takie jak w biedniejszych wersjach a nie jak w s16 ale za to z delikatnymi dokładeczkami. tylkow srebrnym kolorze i tylko 99 roczkik o ile dobrze pamiętam. Silnik ten sam co w s16 i gti. Ile tego wyprodukowali i co tam było na pokładzie to BaRtO kiedyś pisał
aha!106 - Czw 15 Lut, 2007 to jeszcze pytanie czy tam bylo 2.0 136 czy 180 KM jak w RC
i czy to moze byc GT:
-----
BTW szczyrk - krakow, pociemku i w deszczu 50 min :D
aAAAAa i kocham was bardzo.. + obiecane pomogl.... :D
panowie to wasz pierwszy raz... hymmm tym sympatyczniej
saxorulezzzzz widzialem ze juz dzis dostal wiec hymmmmmsaxorulez - Czw 15 Lut, 2007 moim zdaniem to GTi/S16
i nie było w GT silnika z RC - bo RC jeszcze wtedy nie było 106 - Czw 15 Lut, 2007 moze byc 136 ... to nie przeszkadza tylko czy to jest GT? poza RC i XS tylko GT ma homologacje FIA, a nie jest to na pewno RC ani XS. czy ewentualnie po numerze VIN
dojde czy to GT?saxorulez - Czw 15 Lut, 2007 po numerze VIN dojdziesz ale to nie jest GT..
Czy ma znaczki GT na drzwiach?
Czy ma poszerzone nadkola plastikowymi listwami?szymlorek - Czw 15 Lut, 2007 Tutaj masz szczegółowo o GT
http://aebergon.club.fr/P...geot_206_GT.htmsaxorulez - Czw 15 Lut, 2007 to juz jasne.. były tylko szare - a ten z forki 106 szary nei jest.Loko - Czw 15 Lut, 2007 NO ten z fotki to zdecydowanei s16, kiedyś miałem jego fotke z toru w poznaniu jak lezał na żwirku ze zderzakiem na ziemi , i to nie zdezak odadł, tylko całą tylna belka się chyba urwała bo auto lezało dupą na ziemi a kółka były troche bardziej z tyłu szymlorek - Czw 15 Lut, 2007 Dokłądnie Loko to zdjęcie było bodajże z ALT więc warto poszukać w tamtejszej galeri fotek jeżeli ktoś jest zaintereoswany bliżej tym egzemplarzem BaRtO_206GT - Pią 16 Lut, 2007 Widze ze juz wszystko w tym temacie zostalo praktycznie powiedziane.. nie bylo mnie troche na forum i ominelo mnie "pomogl"